Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Zaman yaratilabilir mi ?
İnsan vücudunu ve insan aklının ( zekasının ) sınırlarını genişletmek amacı ile yaratılacak olan yapay zeka, sizce evrendeki konumumuz adına oyun değiştirici bir rol alabilir mi ?
Arkadaşlar; Bilgisayarın elektron düzeyinde nasıl çalıştığını söylerseniz iyi olur. Labirent örneğini biliyorsunuzdur:Altta...
Zaman nedir ? Eğer evren sonsuz ise ; sonsuz evreni sonsuz bir periyoda sığdırmak mümkün müdür ? Zaman, big bang ile mi başlamıştır yoksa tam tersi midir ?
Hareketin (hızın), zamanı iki boyutlu ya da çok boyutlu ele aldığımızda bu vektörü oluşturan boyutlardan biri olabilme ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hız ve ivme konusunda hesaplama için yardıma ihtiyacım var.
Mpemba etkisi hakkında fikriniz nedir?
Arkadaşlar 16 yaşındayım lutfen yazdıklarımi değerlendirin http://www.ayonn.com/2017/04/multiverse-coklu-evren-hakknda.html?m=1 teşekkürler...
http://www.ayonn.com/2017/04/multiverse-coklu-evren-hakknda.html. Arkadaşlar 16 yaşındayım lütfen yazdığım şeyleri değerlendirin, Teşekkürler..
Kuantum Bilgisayarı Bilgiyi Nasıl Atom Düzetinde Kaydediyor ?
Takyonlarla fotonlarin , matematiksel anlami disinda farki nedir ?
kütle çekimi ile yön algımız arasındaki ilişki...
Evrene kuantum düzeyinde bakabilseydik.
Selamunaleyküm; Arkadaşlar ışınlanmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Joule - Thomson katsayısı ne amaçla kullanılır ve bir aralığı var mıdır?
Entropiye Örnek Verirmisiniz?
Pulsarlarin cok yuksek hizda bir spinleri var.Peki bu spinin yarattigi merkezkac kuvveti nicin merkezinin bosalmasina ve nihayet dagilmasina yol acmiyor ?
Madde ( kütle ) , enerjinin bir beliriş şekli ise ; peki enerji neyin bir beliriş şeklidir ?
Nicin evren, isigin hizini limit olarak secmistir ?
Uzay seni bulamıyorum hiç bi yerde mesajıma cevap ver
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »