Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Parçacık hızlandırıcısı için öenerebileceğiniz kaynak var öı?
Evrenimizde sürekli var olup, madde ile etkileşime girip yok olan anti-maddeler? Nasıl bu kadar çokça ve kolayca var oluyorlar?
"Elektromanyetik dalgaların niye birbirinden farklı bir elektrik bir de manyetik dalga örgüsü var?"
necmi tüfek hocam' a ithafen...
DNA sarmal sayısını arttırdığımızda ne olur? Bir şekilde düzenli bir biçimde DNA sarmal sayımızı arttırdığımızı varsayalım. Karşımıza nasıl bir insan figürü çıkar.
Tüm anti madde parçacıklarının kütleleri, özdeş madde parçacıklarının kütleleri ile aynı mı?
Dünyanin tam ordasindaki çekirdeğe kadar indik diğelim ,ve sonuda delip geçtik ,Amerikadan çıkabilirmiyiz? ve ya okyanustan delip çıkarsak avrasya su altında kalırmı ?
Galaksiler arası karanlık madde ilk defa görüntülendi. Artık varlığı kesinlestiğine göre...
İyi Günler Bilimsever dostlarım; Kitap önerilerinize açığım. Konusu fizik olan, matematik olan bana bilimi sevdirecek kitaplar okumak istiyorum. Bilginize..:)
Özel göreliliğin sonuçlarından biri olan hareket ettiğimiz yöndeki mesafelerin hızımız arttıkça kısalması olayını popüler bilim tadında nasıl açıklarız ?
Negatif kutlenin bulunmasiyla ilgili
Mars' ta yaşam habitatı oluşturulabilir mi?
DOlanik parcaciklardan birisinin hizi azaltilir, digeri ise isik hizina yakin bir surata getirilirse....
Fotonlar Higgs Alanından Etkilenmiyorsa?
Planck ölçü birimleri üzerine.
NASA'nın canlı yayın açıklamalarını nasıl buluyorsunuz ? Şahsen çok heyecanlandım
galaksiler neden düzlemseldir? neden disk şeklindedir ve küre değildir?
Hadi beynin kudretini ve neler yapabileceği hakkında beyin fırtınası yapalım. (herkesten görüş almalıyız)
Hiç düşündünüz mü?! İnsanın ışık hızı teknolojisiyle yaşayacağı bir gün, ışık yılına nasıl ayak uyduracağını veya biyolojik olarak bunun mümkün olup olmadığını...
Bir an için evrende hareket halinde olan her maddenin ve parçacığın durduğunu hayal edin; bu durumda zaman olgusundan bahsedebilir miydik ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »