Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Sizce insanlik şuan yok olursa dünya nasıl bir döngü içerisine girer? Dunyann akibeti??
Yere göre kinetik enerji ve uzaydaki hızımız
Evren,derin uzay, Uzay ve Kozmoz arasındaki farklar nelerdir?
Dolanik 2 fotondan birine Faraday etkisi uygulansa, digerinde etki gosterir mi?
Eğer elektronlar evrende; Sonsuz etkileşim halinde iseler,sicim kuramı kuantum mekaniğinin herşeyini açıklıyormu ?
Elektromanyetik etkileşimler üzerine...
Hangi madde halinde ve hangi madde , dogal veya lab ortaminda bilinen en buyuk degerde yogunluga sahiptir?
westworld dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Geçmişe yolculuk mümkün mü
Arkadaşlar elimize küçük bir çakıl taşı ve orta boy çakıl taşı alıp ikisini de aynı hızla fırlatmamıza rağmen neden büyük olan daha uzağa gidiyor?
Evren neden bu kadar büyük? Einstein'ın sorduğu gibi,"Tanrı'nın evreni yaratırken başka bir seçeneği var mıydı?
Bremermann Limiti Uzerine
Işık hızında giden fotonlar dalga hareketi yapıyorsa aldığı yol değişmez mi ya da ışık sürati hızından fazla mıdır?
DNA'ya bakarak hangi ıraktan olduğumuzu nasıl belirliyorlar?
Pan (Satürn'ün uydusu) neden diğer birçok gezegenlere, uydulara göre engebeli? Bu onun birçok gezegene oranla daha genç olduğunun bir göstergesi midir?
Evrendeki maksimum hız neden 299.792.458 m/s'dir? bu hızı belirleyen faktörler nelerdir?
Bir cisim ışık hızına ulaşırsa ne olur?
örneğin güneşin kütlesi uzayı büküyor çarşaf gibi..uzay boşluğunda aşağı veya yukarı kavramları olmadığına göre neden bir yöne eğilir
Solucan deliği nedir
Kar Tanelerinin Birbirine Çarpmaması ? İnternette araştırmama rağmen bu konuya net cevap bulamadım. Bu konuda net bir bilgiye sahip olan varsa bilgilendirmesini rica ediyorum.
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »