Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
makalelerin çıktılarını almak için bir tuş var mı ? nasıl alabilirim ? bilgisayardan okumayı sevmiyorum.
Belli bir ışık yılı uzaktaki ışığı yansıtan bir cisme bakıldığında kendi galaksimizin geçmişini görmemiz mümkün mü?
Einstein neden kara maddenin dokusunu kumaşa benzetmiş? bu alışılageldik bir madde olmadığı için benzetmesi yanlış değil mi?
Astral seyahat hakkında ne düşünüyorsunuz :)
astronomi bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz ? üniversitede seçmek istiyorum. 2 senem var. Astronomiyi seviyorum ama dersler gözümü korkutuyor. Matematiği , fiziği bu sene kavradım.
Kütlesiz atoma, kütle kazandırmak ne kadar yararlı ve ne kadar zararlı?
Sizce -bilimin geleceği açısından- bilinçli bir genç nasıl olmalıdır?
Wikipedia ne kadar güvenilir?
ay Dünya'nın kütle çekimi etkisi altındaysa nasıl dengede kalabiliyor veya yavaş yaklaşıyor. Güneşin etkisinden dolayı mı ?
Elektrik nedir?
uzayda nefes alamayacağımızı nasıl anladık ? deneyimlemeden. Gönderdiğimiz cihazlar sayesinde mi ?
Yıldızlar canlı mıdır?
En güvenilir kaynak kitaplar mı ?
"Büyük Çekici" nedir? Samanyolu ve karşısındakı diğer gökadaları kendisine çeken bu muzzam yerçekimi gücüne sahip alanda ne olabilir?
Kimyasal bağ kurulunca enerji salınıyor bağları koparmak için de enerji gerekiyor, peki nasıl fisyon ve füzyon olaylarının ikisinde de enerji açığa çıkabiliyor?
Işığın bir ağırlığı ya da kütlesi var mıdır? Karadelikler ışığı nasıl etkiler?
Isik, olusur olusmaz mi (salindigi anda mi) "c" ye ulasir ?
Bir karadeliğin içinde yaşıyor olabilir miyiz ? büyük patlamayı ,kara deliklerin oluşumu düşününce olamaz mı ?
Bir cisim hızlanınca, ivmelenince o cisme etki eden bir hava direnci olur bildiğimiz gibi. Fakat bu cismin yatay yada dikey eksende oluşu bu direncin fazla yada az olmasına sebep olur.-----
1 bardak sıcak çay içerisinde eritebileceğimiz toplam şeker miktarı ne kadar olabilir acaba? Bana sonsuz gibi geliyor sanki. Tabi çay sıcakken.
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »