filozof4596
Astral seyahat hakkında ne düşünüyorsunuz :)
kemal-bay-hickimse7261
Yanılmıyorsam dün 4 defa çıktım . Seyahatin sınırları senin gerçeklerinle sınırlı olduğu için herkezde farklı bir deneyim oluyor . @filozof
filozof4596
@Mr. Nobody Nasıl çıktın
filozof4596
Ben biraz korktuğum için yapamıyorum sanırım. Başka bir yerde olma isteğim çok fazla olduğu için yapmam lazım :)
mehmet-ali8832
Gençler ne içiyorsanız ben de ondan istiyorum:))
kemal-bay-hickimse7261
Ben öncelikle bunun tamamen gerçek dışı olduğunun farkındayım . Yani bu astral seyahati rüyadan ayıran en büyük şey tamamen '' zaman ve mekan '' da yolculuk edebilmek gibi lanse edilmesidir . En büyük yanılgılardan biriside '' astral seyahetin '' diğer boyutlarla iletişimde yada interaksiyon kurulacağı yanılgısıdır . Ben çıktım derken '' hayal gücümü '' baz alarak ifade etmek istedim keza astral seyehat vb şeyler hayal gücünün yoğunlaşmış halleri desek yanlış olmaz . Bu seyahetin en büyük dayanak noktası ölümden sonra insandan 20 gram civarı bir kütle kaybı olmasdır ama iyi araştırılırsa bunun '' akciğerlerde kalan basınç yada hava '' olduğu görülür . Yani bir insan astral seyahete çıkıyorsa ve bunu nasıl yaptığını size anlatabiliyorsa tam bir aptal olduğunu görmemek zorda değildir . Çünkü astral seyahati bilinçli yapabilecek bir varlık '' bilin altınıda '' kontrol edebiliyor demektir . Vede bunu yapıyorsa beynini tam anlamıyla '' farkındalık seviyesinin hat safasında bir şekilde '' kullanmaması içten bile değildir . @buket,filozof .
filozof4596
@Mr Nobody bir tanıdığım vardı astral seyahat yaparak arkadaşlarının yanına gittiğini ne yaptığını gördüğünü söylemişti. Şimdi bu mümkün değil mi? Yani ben istesem mesela sokakta dolaşıp ne olduğunu (gerçekleri) göremez miyim? Bu sadece bizim kendi bilinç altımızla alakalı değil sanıyorum.
filozof4596
@Mehmet Ali 'yi niye eksiliyorsunuz :) Gayet samimi bir soru sormuş :)
filozof4596
@Buket Gökpınar yine aynı arkadaşım değişik yaratıklarla karşılaştığını söylemişti o yüzden korktum :)
kemal-bay-hickimse7261
Gençler ben en baştaki yorumda '' şakayla karışık '' üslup takındım ama yani ciddiye mi aldınız (: . Eğer astral seyahati yapıyorsan zamanda yolculukta yaparsın . Çünkü zaman ve mekan kavramını sen yönetirdin ve misal 10 sene önceki bilincini ele geçirirdin ? -- Medyaya haber verin , Mantık ölmüş. ahhaha
kemal-bay-hickimse7261
Tamam burada yapma o zaman (: @buket
dogukan-simsek3907
gidiş ücretleri hakkında bilgi olan var mı? :))
dogukan-simsek3907
gidiş ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? :))
kemal-bay-hickimse7261
Perşembe günleri bir seyahat yapana ikincisi % 50 indirimli galiba . @doğukan .
filozof4596
Olmassa bir bilet de ben alayım :)
silinmeyi-talep-eden-profil5631
Bilinci kablosuz aktarmak olarak düşünüyorum. Ama şu an hiçkimse için mümkün değil. Gerekli donanım desteği yok.
sevval-ceylan9119
Ruh bilimsel olarak gerçek kabul edilmezken ruh'un seyahati bir bilim platformunda nasıl tartışılabilir ki :)