Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Bütün seçimlerimizin sonuçlarını bilirsek bu sonuçlar dışında yeni bir sonuç oluşturmamız -bu yolda çabalayarak- mümkün olur mu?
Proton kuarkları'nın renkleri önemli mi yoksa sembolik bir şey mi?
Evrenin sonu olsa bile ,evren neyin içinde olabilir?
Momentum'u en kolay şekilde anlatabilir misiniz?
Bir bilimsel çalışma başlatılacağı zaman neden hep öncelikle fareler denek olarak kullanılır?
Her galaksinin merkezinde bir karadelik olduğu söyleniyor.Aynı zamanda galaksilerin genişlemekte olduğu da. Peki ikisi bir arada nasıl oluyor?
Düşüncelerin başlangıcı nedir,nasıl ve neye göre oluşur ?
Güneş enerjisi ile ilgili öğretici ve uygulatıcı kitap önerisi verebilecek var mı? Güneş enerjisi işine girmeyi planliyorum o yüzden bilgilendirici olursa çok makbule geçer.
Evren genişlerken ışık hızından hızlı bir şekilde genişliyorsa bu ışık hızının geçilebileceği anlamına gelmiyor mu?
Işık hızı saate kaç km'dir ? (Devamı var sorunun)
Entropi'yi doğru mu anladım ? bakar mısınız ?
3 adet kütle-çekimsel dalga gözlemlendi. 4 ocak 2017 Bu dalgalar, uzay-zaman denilen yapıyı anlamamıza nasıl olanak kılar ?
Momentum ile itme gücü arasındaki fark nedir?
Alınan Yol/Zaman=Hız ise Zamanın Hızı nedir eğer zamanın hızı yoktur diyorsaniz o zaman zaman gecmezdi. 2.sorum da Zamanin aldigi yol var mi ?
fotonlar neden kütle çekimden etkilenirler ?
momentum tam olarak nedir ?
Kara madde ile ilgili deney
evrendeki kütle değişmiyorsa hacmi nasıl artıyor ?
ilk patlamayı binbangi meydana getiren enerjnin kaynaği ne acaba evrendeki katı sıvi ve gaz halindeki bütün madenin anası deninlen bu ilk patlamanin enerjisi nerden geldi ?
Işık ısıyı taşıyabilir mi?! Acaba Güneşimizin ışığının gittiği yeri ısıtması garip değil mi? Bunu gören insan sanki ışık ısıyı taşıyor demez mi? Bir bakalım...
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »