Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Güneş enerjisi ile ilgili öğretici ve uygulatıcı kitap önerisi verebilecek var mı? Güneş enerjisi işine girmeyi planliyorum o yüzden bilgilendirici olursa çok makbule geçer.
Evren genişlerken ışık hızından hızlı bir şekilde genişliyorsa bu ışık hızının geçilebileceği anlamına gelmiyor mu?
Işık hızı saate kaç km'dir ? (Devamı var sorunun)
Entropi'yi doğru mu anladım ? bakar mısınız ?
3 adet kütle-çekimsel dalga gözlemlendi. 4 ocak 2017 Bu dalgalar, uzay-zaman denilen yapıyı anlamamıza nasıl olanak kılar ?
Momentum ile itme gücü arasındaki fark nedir?
Alınan Yol/Zaman=Hız ise Zamanın Hızı nedir eğer zamanın hızı yoktur diyorsaniz o zaman zaman gecmezdi. 2.sorum da Zamanin aldigi yol var mi ?
fotonlar neden kütle çekimden etkilenirler ?
momentum tam olarak nedir ?
Kara madde ile ilgili deney
evrendeki kütle değişmiyorsa hacmi nasıl artıyor ?
ilk patlamayı binbangi meydana getiren enerjnin kaynaği ne acaba evrendeki katı sıvi ve gaz halindeki bütün madenin anası deninlen bu ilk patlamanin enerjisi nerden geldi ?
Işık ısıyı taşıyabilir mi?! Acaba Güneşimizin ışığının gittiği yeri ısıtması garip değil mi? Bunu gören insan sanki ışık ısıyı taşıyor demez mi? Bir bakalım...
Süperpozisyon prensibi 4. boyutun zaman olma ihtimalini yok eder mi? Bir cismin iki farklı yerdeyken değişkenlerinin (x,y,z,w) aynı olması fiziğe aykırı değil midir?
Kablodaki elektrik ? Giren elektronla, çıkan elektron aynı mı?
Merhaba , Isigin hizi neden yaklasik olarak 300.000 kilometre/saniye dir ? Mesela neden 400.000 kilometre/saniye degildir ? Tesekkurler
karadelikten madde çıkabilir mi ? bazı yorumlar gördüm çıktı diye. Doğru mu ?
zeka hakkında ne düşünüyorsunuz sizce genetik mi ? yoksa geliştirilmeye mi bağlı ? eğer genetik diyen çıkarsa merak ediyorum. Nesilden nesile insanoğlunun zekası nasıl artıyor ?
Renkler gözün bir yanılsaması olabilir mi?
Fotonun üç boyutlu yörünge hareketi ve buna göre düzenlenmiş yeni enerji tanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »