Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
bilimi çok seviyorum. fizik okumak istiyorum ama kararsızım
Süper iletkenleri ele alsak (mı) ?
Okulda karadeliklerin özellikleri hakkında birkaç bir şeyler söylemek istiyorum yani bilgi vermek. basitçe ilgilerini çekmek için neler söyleyebilirim. 3-4 dakikam var
Arkadaşlar ses enerjisini elektrik enerjisine nasıl çevirebiliriz ? Böyle bir yöntem mevcut mu ? Teoride veya gerçek hayatta .
Higgs alanindan gecen isik, kutle kazanmaz ancak enerji mi kazanir ?
Mutlak sifirda, eger enerji sifirlaniyorsa, elektronlarin durumu ne olur ?
Evrenin sınırsız olmadığını varsayarsak. Sürekli yukarı çıktığımızda nereye varırız? Yada varacak bir yer olurmu?
Evren bilindiği üzere genişliyor..Evrenin genişlemesi bir gün bölünmesi için olabilir mi? Paralel evrenler de hesaba katılırsa bir evren bölünerek evrenler topluluğunu oluşturabilir mi?
Zamanda yolculuk ne kadar mümkün?
Kara deliklere "hiçlik" diyebilir miyiz?
Nükleer bombayı vakumlayacak ya da nötrleyecek başka bir bomba veya sistem oluşturula bilir mi?
Işık nasıl oluştu ?
Tasinmasi icin maddeye ihtiyaci olmayan tek dalga yercekimi dalgalari midir ?
Arkadaşlar ses enerjisini elektrik enerjisine nasıl çevirebiliriz ? Böyle bir yöntem mevcut mu ? Teoride veya gerçek hayatta .
Bu yeni keşfedilen kuvveti nasıl değerlendiriyorsunuz?
Evrenin tek geçmişi olduğu doğru mu?
Acaba Tanrı parçacığı ile kendi sonumuzu mu hazırlıyoruz?
Kimyasal bağ kurulunca enerji salınıyor bağları koparmak için de enerji gerekiyor, peki nasıl fisyon ve füzyon olaylarının ikisinde de enerji açığa çıkabiliyor?
Türkiye'de fizik bölümünün geleceğini nasıl görüyorsunuz ? Hiç mi umut yok sizce ?
Dünya dışı yaşam arayışında niye Mars'dan çok bahsediliyor ? Bazı gezegenlerin uyduları bile yaşam için daha uygun değil mi ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »