Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Müthiş güçlü bir teleskobumuz olduğunu düşünürsek,evrenin 13.7 milyar yıl önceki halini yani evrenin başlangıcını izlememiz mümkün mü ?
T. Edison lehine olan bazı komplo düşünceleri doğru mu ? Sizce Tesla mı Edison mu #tesla #fizik
Schrödinger kedisi sizde ne çağrıştırıyor ? #schrödinger #kuantum #fizik
#Kuantum #Fizik kuantumun dolaşıklık ilkesinde Einstein mı haklı Bohr mu ve neden ?
Dolanik parcaciklar kullanilarak biligi isiktan daha hizli hatta bir anda milyon isik yilindan daha hizli iletilebilirmi ?
Neden Kelvin termometreleri yok ? Hoca ödev verdi neden yok diye ama varmış.
Neden Kelvin termometreleri yok ? Hoca ödev verdi neden yok diye ama varmış.
Galileo mu Giordano Bruno mu neden ?
elimizde 5x kütlesinde ve 5x hacminde bir cisim ile; 5x kütleli ve 1x hacmindeki bir cismin; soru aşağıda_?
Pozitronun varlığı denklemler öngördüğü için araştırılmış, sonra da deneyle ispatlanmıştır. Diyorlar bu dogrumu ispatlandimi ? Pozitron isik hizini asiyormu ?
Fotonlar ve ışınlanma ilişkisi nedir?
Termodinamige uymasi acisindan , kabul edilebilen en kucuk kapali ( izole ) sistem hangisidr?
kısa filmler ve internette sürekli evreni yanlara doğru var olmuş bir olgu ve boşluk dizini olarak algılıyoruz. Peki...Evrenin şekli var mı varsa sonrası ne oluyor?
Uzaydaki bir insan, Dünya'daki bir insana göre daha mı hızlı yavaşlar? Eğer öyle ise nasıl iletişim kurabiliyorlar? Yani iletişim kurmadaki zorluklar ve zaman farkları nelerdir?
Evren Işık Hızından Daha Hızlı mı Genişliyor?
Her Yazımı Eksileyen Online Kardeşim Bi Dururmusun?
Evreni Farklı Boyutlarda Görmenin Yolu Varmı?
Pozitronlar zamanda geçmişe doğru hareket ediyorlarsa bu geçmişe yolculuğun teorik olarak mümkün olduğunu gösterir mi?
Arkadaşlar ışık hızında giderken aynada yansımamızı görebilir miyiz?ışık hızında kütleye ne olur?
Bir kitapta okumustum laboratuar deneylerinde fark edilen varligi uzerinde cok genis spekulasyonlar yapilan atom alti parcacik gorunur gibi oldu. Bu parcaciga takyon hayalet parcacigi adini vermisler
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »