alara5132
Fotonlar ve ışınlanma ilişkisi nedir?
hakan-k9304
Soruyu Biraz Daha Açmanız Gerekiyor,
Filmlerde Olan, İnsan Işınlar Gibi Işınlamakmı?
Dalga Boyu Özelliğimi?
Veri Taşımak Amaçlımı?
Yada
Zamanın Tekrarlılığını Sağlaması İçin Olan Mekan ve Zaman Sıçraması mı?
alara5132
Fotonlar ile maddeleri ışınlamak
morgan-frei5424
Maddelerin isinlanmasi dedigine gore, resmen "teleportation" olayini soruyor. Tabii ki hayir, sadece kuantum bilgileri dolanik parcalarda gonderilebiliyor (tabii ki bir hata degilse, isik hizi asildi dedikten 2 sene sonra olcum hatasi yapilmis ninnisine donmemesi dilegimle) . Bir insani , bir agaci bulundugu mekandan silip baska bir mekana gondermek olayi yok .
hakan-k9304
Kendi Sorularımı Cevaplayayım En Azından
Filmlerdeki Gibi Işınlanmak Mümkün. Tabi Bir Yerde Yok Olup Başka Bir Yerde Oluşmuyor
Aradaki Yolu Hızlıca Yada Yolu Kısaltarak Gidiyor
Dalga Boyu Özelliği Kullanarak Kuantum Boyutunda Mümkün. Tabi Daha Nasıl Yapıcağımızı Bilmiyoruz.
Zamanın Kendini Tekrarlaması Olayında İse Tahminler İle Evren Tüm Kozlarını Kullanarak Olması Gerekeni Yapıyor.
alara5132
Aslında benim araştırdığım kadarıyla bazı maddeleri bir yerden başka bir yere ışınlamışlar. Lakin ortaya çıktığında eski halini korumadığını gözlemlenmişler
necmi-tufek7866
Alara,
Işınlanma olayını üç boyutlu yazıcı üzerinden düşünürseniz, sistem çok daha gelişip mükemmel hale geldiği zaman "ışınlanma" durumunu bu şekilde mümkün hale getirebilir gibi geliyor bana.
Araştırdığınız bilginin doğru olduğunu sanmıyorum. Başka bir deneyi doğru olmayan bir şekilde yorumlamışlardır sanırım.