Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
ben neyim? İnsan, canlı, varlık, madde, ışık daha öncesi... Ben neyim?
entropi nedir ?
ZAMAN-MEKAN ve UZAY-ZAMAN FARKI VAR MIDIR? VARSA NEDİR?
Kütlenin farklı formları olabilir mi? Higgs alanının çeşitli parçacıklara verdiği kütle ile atomdaki gluon alanının sahip olduğu enerji-kütle ne derecede benzerdir?
Elimde birkaç tane kuantum fiziği ile ilgili kitaplar var. Okudukça aklımda kalmıyor kısa süre sonra unutuyorum ne yapmalıyım?
biz mi zamanı takip ediyoruz, zaman mı bizi takip ediyor?!
Düşünce hızı ışık hızından daha mı hızlıdır ?
Elektron Keşfi 1894 Herman Helmholtz’un 1881 yılında varsaydığı “elektrik atomu”na George Johnstone Stoney “elektron” adını verdi.
Çok hızlanarak zamanı durdurabilir miyiz?
Astral seyahat ve Lucid rüya hakkında düşünceleriniz ?
zaman kütle çekim etkisiyle neden yavaşlar veya durur ?
bir konu öğrenirken konunun pekişmesi için soru çözmeye gerek var mı ? yani bana göre biraz vakit kaybı gibi geliyor. Sizin fikirleriniz neler ?
Sıfırın faktöriyeli ve Herhangi bir sayının sıfırıncı kuvveti bire eşittir. Peki bunun ispatı var mı? Yoksa matematik yanılıyor mu?
Eğer zaman makinesi yapılsaydı ben geçmiş değil gelecek değil istediğim şartları yaratabildiğim zamana gitmek isterdim. Mümkün mü?
Selamlar. Birseyi merak ettimde. Acaba cekimin kütlesi bilinebilirse evren icinde evren olmasina karsin evren yada uzay zamanin sinirlari kutlenin bize verdigi sinirlarla olculebilirmi ?
(Gerçek) Fizikçilerin yol göstermesine ihtiyacım var.
Laboratuar deneylerinde takyonlar hayalet parcacigi fark edildimi ?
Superluminal hareket isiktan hizlimidir? Evrenimizde isik hizi limitini asmismi olur ?
Nasıl vakum enerjisi elde ederim?
Hızımızı 0 yapabilir miyiz ? Eğer yaparsak zaman bizim için sonsuz hızla akar . Her şeyi yaşamış yaşıyor ve yaşayacak oluruz bunlar aynı anda olur.
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »