Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Merhaba arkadaşlar, bana Newton ile Einistein arasında geçen şu yer çekimi doğruluğu olayını anlatır mısınız?
Tarihe ve topluma mal olmuş, kişiler veya değerler üzerinden tartışmalar açılması ne derece hatalı?
Delilik nedur?
Basınç altındaki akışkanın içindeki parçacıkların, titreşim karşısındaki durumu nedir?
Madde - antimadde ya da daha spesifik bir tabirle parçacık - antiparçacık konusunda, (yalnızca) foton ve nötral pionların bir karşıtının olmamasının sebebi nedir ?
merak nedir? biz insanları bu kadar meraklı yapan asıl etkenler nelerdir?
Bilimsel düşünce oluştururken sisteme nereden bakarsak ne olur._??
Enerji nedir ? Enerji, evren oluşmadan önce var mıydı ? yoksa evrenin başlangıcı ile mi var oldu ?
Bir sıvının sıcaklığı artarsa kütlesi artar mı azalır mı nasıl değişir ?
Üniversiteler ne işe yarar ? Ve bireyin evrene bakış açısını ne ölçüde ya da ne şekilde değiştirir ?
Basınç altındaki akışkanın içndeki parçacıkların, titreşimler karşisındaki durumu nedir?
Değerli arkadaşlar; Malum yaz aylarındayız. Bir yerlerde tanışma toplantısı yapmaya ne dersiniz? Her hangi bir kafe yada çay bahçesi olabilir.
Yok nedir? Var nedir?
zaman gözlemlenebilir evrende goreceli peki kuantum boyuntta taneciklerin diyarinda nasil işliyor ?
Evrenimizin genişlediğini nereden anlıyoru?. Galaksi kümeleri genişlemeyen evrende hareket ediyor olma ihtimalini hangi verilere dayanarak eliyoruz?
arkadaşlar bir fikrim varda bu konuda sizden yardım bekliyorum. Elektriği bir yerden başka bir yere kablosuz bir şekilde yollamak mümkün mü ? yada enerjiyi ? teşekkürler
tanrı bir enerji olabilir mi?
"Katı" nedir?
Belkide bizde bu dünyaya ait değiliz sedece zamanla uyum sağladık atalarımızda başka bir gezegenden buraya kaçmak veya göç etmek zorunda kaldı?
Elektrostatik de sürtünme ile dokunma neden farklı yani dokunma sonrasi aynı yuk ile sürtünme sonrası zıt yük ile yükleniyorlar bunun sebebi nedir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »