Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
lazer ışıkları uzaklaştıkça genişlermi,ee evren genişliyor, evrenin genişleme yönü yada alanına zıt bir kuvvet oluşturamıyoruz
evren nasıl evrimleşiyor
sünnet edilmek zararlıdır?
beden algımızla birlikte korteksimize çıkan hologram uzaysal olabilirmi?
ölen insan 4-5 dakika içinde canlandırılır desem!
''Westworld'' dizisindeki gibi İnsan Klonları bu kadar başarılı olabilirmi?
Merhaba .Bu sene bitirme tezi ile alakalı olarak bir proje almak istiyorum güneş panelleri,sistemleri ile ilgili olarak ne yapabilirim bilen ilgilenen var mıdır?Şimdiden teşekkür ederim.
young deneyini tekrar yorumlasam. arkadaşlar yanlış olabilecek şeyi cevapla dönersiniz dimi
Gördüğümüz Galaksi bize başka bir Galaksinin hologrami olabilir mi? Sonuçta evren kaç boyutlarda bilmiyoruz henüz tam olarak.
Dünyanın çapı ve yarıçapı ve diğer galaksi gezegenlerin gercek gerek yoğunluğuk miktarı çapı meydana geldiğini gaz türü vs. Bunlar hangi mantıklı araştırmalar sonucu bulundu.
Nükleer güç nedir? Atom parçalandığında açığa çıkan enerjinin kaynağı nedir?
''Arrival'' Filmindeki gibi Uzaylılar Dünyayla temasa iletişime geçip üs olarak inermi.Arrival Filminde olanlar gerçek olabilirmi ?
beynimiz hologramdır!!!?!
Dünyada zaman kavramı değişiyor bence aynı hızla aynı eğim ve doğrultuda bir yöne giden aynı hızda arabalar biri yolunu kuzeye biri kuzeybatıya aynı hızda giderse değişen olurmu?
Gecikmiş seçilim deneyini anlaşılır bir şekilde açıklar mısınız ?
hologramda görüntü, renk ve beyinle alakası, biliyorummu benim?!? cevabınızı acil bekliyorum,
Evrende bir yerden bir yere hızlı ve kısa yoldan gidebilmemizi bir tek solucan deliği mi sağlıyacak ?
evrenin yaş hesabı bizim doğum günümüz gibi bi yerden,evrildiği alandan başlıyor olursa, evrenin yaşı tam bilinebilirmi,hani zaman uzayla,enerji vede hızla alakalı
Evrenin yaşı bilindiğine göre, bunu yarıçap olarak kullanıp alanını ve dolayısıyla boyutunu hesaplasak mantıklı olur mu?
Evrim teorisinin temoninamiğin 2. yasası ile çeliştiği yanılgısı . Vede evren dahil düzensizliğin artış göstermesinin sebebi . Nede herşey daha karmaşık bir hala gelmek zorunda ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »