Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
mavi beyin projesinde bakılan görüntü beyinde bulundu, haberdarmıyız?
resimdeki kitabımı ekitaprojesi.com dan ücretsiz indirip bakabilirmisiniz, 81 sayfa , bi göz atıp fikirlerinizi beklerim.yeni kitabım için yorumlarınıza ihtiyacım var
Düşünme gücümüz moleküllerden mi oluşur?
Morötesi ve kızılötesi ışınlarını tutan maddeye örnek verirmisiniz?
karadelikler evrenin vakum alanını bölgesel etkiyle değiştirip vede karadelik birleşimiyle evrenin evrimi ani boyut sıçraması evrimi oluşturuyor olabilirmi?
young deneyi, vakum alanında, yada uzayda yapılmışmıdır, çift yarık deneyi hakkında düşüncelerimizi geliştirmeliyiz! evrimdaşlar
sanat evrenseldir, sanırım uzaylılarla sanatla bağlantı kurmalıyız dimi?
cumhur başkanımız yeterli, hepimizin sözcüsü, meclisin sözcüsü, ve kendi olmalı
evren ikiziniyle etkileşmezse ki bu ikiz tüm hacim ,yani alansal ortamla alakalı olmalı, peki bu durumda evrenimiz neye benzerdi?
tipin biri neyi bilmezsin diye sordu, bilsem söylerdim, resmederdim dedim
parçacık sonsuz yoğunlaştırılabiliyomi?, matematiksel olarak dalga sonsuz yoğunlaşırmı, şimdi derin bakalım öyle hazır deyil gibi
ışığın dalga boylarını tam ölçebilirmiyiz?!?,yada elekteronun, çift yarık deneyi?!?
dalga girişimlerinde enerji kısa anda yükseliyodur, rengi algılamamızla bağlantılı olmalımı?
dolanıklık, evrenin yoğunlaşan alanları kendi zamanlarını oluştururken,! saf uzay alanı! zamanı, zamansızlığı (bizim için yani), anlamsız olabilirmi?!?
Aslında Güneş ışınlarının gerçek rengi nedir.Foton beyazımı-Yüzeyinde bolca bulunan Infrared Kırmızısı mı?
Kütlesi olmayan bir "şey"in olduğunu varsayalım,bu bilime nasıl bir darbe vurur sizce?
arketip' ler evrimsel geleceğin fetüsleri olabilirmi? hayallerimizi asla geciktirmemeli!
i sayısı gerçek hayatta nerede kullanılır, ne ise yarar yani bunu kim (kimler) neden bulmuş? Şimdiden teşekkürler...
Önlisans öğrencisiyim proje dersim var ve projede müzikli tesla bobini yapacağım ama bunun hakkında herhangi bir bilgi veya proje bulamadım yardımcı olabilecek ?
Hiper-uzay (hyper-space), alt-uzay (sub-space) ya da solucan deliği gibi konular ne kadar gerçekçi? Oyunlarda ve filmlerde bolca gördüğümüz bu teorik varlıklarla ilgili son durum nedir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »