bred-gates4322
İste yapmacik kendini akilli sanan ve buyuk ihtimal musluman olduguni dusunen biri
bred-gates4322
Siz busunuz hakaret etmeden tartisamazsiniz
bred-gates4322
Peygamber size ben peygamberin deseydi boyle buyurdu çomar derdiniz ve onu taif halki gibi taslardiniz
bred-gates4322
Sua. Bunu yaptin baska bir sey degil peygamber degilim tabiki ama sen peygamber taslamıs gibi oldun
bred-gates4322
Yobazligini koydun ortaya ve sana karsi olan seye eksi attin
bred-gates4322
Ben peygamber degilim ama sen peygamber taslamis gibi oldun
bred-gates4322
15 surenin 11 ayeti kanıtımdır sen peygamber taşlıyıcısın
bred-gates4322
Ve sana 44 surenin 20 ayeti ile karsilik veriyorum
bred-gates4322
Ama sen anlamiyaxaksin cunku kalbin muhurlu
bred-gates4322
İşte böylece biz o Kur'an'ı açık seçik âyetler halinde indirdik. Gerçek şu ki Allah dilediği kimseyi doğru yola sevkeder. 2216
bred-gates4322
İşte böylece biz o Kur'an'ı açık seçik âyetler halinde indirdik. Gerçek şu ki Allah dilediği kimseyi doğru yola sevkeder.
bred-gates4322
İşte böylece biz o Kur'an'ı açık seçik âyetler halinde indirdik. Gerçek şu ki Allah dilediği kimseyi doğru yola sevkeder.
bred-gates4322
İşte böylece biz o Kur'an'ı açık seçik âyetler halinde indirdik.
bred-gates4322
Gerçek şu ki Allah dilediği kimseyi doğru yola sevkeder
bred-gates4322
2216 nin yarisi
bred-gates4322
22.sure 16.ayet
bred-gates4322
Evet tartisacak gerek dusunen evrensel bi insan varmı yoksa herkes boyelmi
origin1690
o yazıların herşeye kadir bir yüce akıl tarafından değil 600 yıllarda yaşamış bir insanın aklından çıktığını düşünüyorum. cesaret edip üstüne düşünür kafa yorarsan sende bu çıkarımda bulunucaksın. çomarsa hakeret değildir benim için belki iyi niyet belki öğretilmiş sadakat seni bazı seni bazı şeyleri sorgulamaya korkutuyor aklını aşağılama sebep oluyor. ve bu seni kötü şeyleri, iyi olarak yorumlaya iteçek kadar iğrenç bişey misal cihad.. mühürlenmiş olan sizin zihniyetiniz inançlarınız
bred-gates4322
Ben cihad bu sekliyle yoktur dedim ve islamı sorguladım zaten savasım yozlasmıs ateizm ve islam