bred-gates4322
Dedeleri sokratesi zehriledi torunlarida ona tapiyor ve yeni sokretesleri zehirliyor toplum neden böyle
bred-gates4322
Dedeleri sokratesi zehriledi torunlarida ona tapiyor ve yeni sokretesleri zehirliyor toplum neden böyle
bred-gates4322
Toplum en ufak seyi bile anlayamaz hale geliş birbirinin itip kakmayı adamlık sanıyorlar.kadınlar kavgacı erketen hoslanıyor ve müslümanım diyor
bred-gates4322
İslamda savaş onlar saldırmadıkca yok kuran derki onlar senden barıs istedimi sana savaşmak haramdır
bred-gates4322
İslamda savaş onlar saldırmadıkca yok
bred-gates4322
Kuran derki onlar senden barıs istedimi sana savaşmak haramdır
bred-gates4322
Neden peki bu hırs bu kavga hep iyisis isteme bu yalan bu iftira bu cekmemezlik
bred-gates4322
Ebu cehil peygamberi birkez bile dinlemedi beni dinlemeyenler gibi ama beni dinleyeceklerin coguda yapmacık ve cok tanrili
bred-gates4322
Araçları amaç yaptınız
bred-gates4322
Edebiyatida bozdular atayı severiz ama soyle siirlerin cogu atam ciceklerin arasindan kosarak elimizi tutugunda bizi mesedersin gibi sacma sözler edebiyatin ruhunu bozdu ve insanlar bunu edebiyat zannediyor
bred-gates4322
Discovey chanel dede var biz hayal etmekten cekinmeyen yildiz tozlari diyor yapmacık ve saçma
bred-gates4322
Felsefe bitti edebiyat bitti din bitti her sey bitti bir tek bilim kaldı onuda önemseyen yok
bred-gates4322
Kuran derki muhammed ben sana mucize vermeseydim seni bir kisi dinlermiydi
bred-gates4322
Yani bir cuppeli gibi adamlar boş asıl halkın taşladıgı hor gördügü adamlarda ıs var
bred-gates4322
Umarım anlamıssınız dir aslinda hic birinizin derdi yok yuzde 99.99999 normal insanlarsınız
bred-gates4322
İki tane Tanrı var; birisi yaratan, ikincisi sizin yarattığınız ve ben sizin yarattığınız tanrıyı bilmiyorum AMA sizin yarattığınız tanrıdan korkuyorum, tıpkı size benziyor sizin Tanrınız da... Küçük, yalancı, yozlaşmış, zenginlerin yanında fakirlerden uzakta...
bred-gates4322
Temelde iki ama aslinda binlerce
bred-gates4322
Bred gates ismim cünkü siz kucuk gordugunuzu ezersiziniz
origin1690
ve böyle buyurdu çomar
bred-gates4322
Ben coban köpegim çomar oldugumdan emin olabilsem keske en azindan sizin gibi koyun olmam