bred-gates4322
Öyle olmadıgina deliller var ve bu senj comar lafini haklo kilmaz
bred-gates4322
Cihadın yanlis anlasilmasina yukarda karsi cikmisim bak
bred-gates4322
Hepsine eksi attin sanirim bu seni gercek ateist veya baska birsey olmana engeldir
bred-gates4322
Cesaretsiz olan sensin eksi atan o yobaz kafan
bred-gates4322
Korkak sensin biraz cesarer ette tartis
bred-gates4322
Sorgulamayan bir yobazsin ve basit birisin
bred-gates4322
İnsanlarla alay eder ve tanriyi elestirisin
bred-gates4322
Tabi hakkin var ama bu seni iki yuzlulugun
bred-gates4322
İste siz busunuz cok tanrici inanc bu sen o tanriya degil bir cok insana tapan birisn
bred-gates4322
Beni kiliacla kesmenle çomar demen ayni cükü eski devirde olsaydik bunu kimse bilmezdi bende sikilir ve benj keserdin
bred-gates4322
Parmak izi yok ve olum basit olurdu sen herseye tapan birisn
bred-gates4322
Ve ben öldüm suan ve sen dunyadaki cihadi kotule bencede suanki anlamla kotu ama sen suanki cihadi destekleyen bir yobazsin
bred-gates4322
Ama bunu entellik ve korklik süsü ile kendini kandırıyorsun
bred-gates4322
Ben 4 kutsal kitabıda okudum diger bilinmeyen dinleri arastirdim ve arastiriyorum dunya turuna cikiyorum ve dinleri arastiracam ve ne tepki alacagimi kontrol ediyorum suan
bred-gates4322
Ben 4 kutsal kitabıda okudum diger bilinmeyen dinleri arastirdim
bred-gates4322
Ben 4 kutsal kitabıda okudum diger bilinmeyen dinleri arastirdim ve arastiriyorum dunya turuna cikiyorum ve dinleri arastiracam ve ne tepki alacagimi kontrol ediyorum suan
bred-gates4322
bred-gates4322
Ben 4 kutsal kitabıda okudum
bred-gates4322
Bilinmeyen dinleri arastirdim ve arastiriyorum dunya turuna cikiyorum ve dinleri arastiracam ve ne tepki alacagimi kontrol ediyorum suan
bred-gates4322
Ve yobazlik sefalet korkakik iki yuzluluk disinda bir sey yok