Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
sizce morphy kanunu (olabilecek herşey olacaktır) paralel evren teorisini doğrulamaz mı?
Einstein'ın "hayatımda yaptığım en büyük hata" dediği kozmolojik sabit konsepti günümüzde neden kabul görüyor?
insanlar bir dilde kekelerken nasıl oluyoda diger dilde kekelemiyo orn turkce konusurken kekeliyoken almanca konusurken kekelemeyebiliyolar sizce neden?
Felsefe zaten ölümüydü?
az önce birisi 300 puandaydı şuan ben 38 le tekrardan birinciyim :D sanırım sistem hep bizi ilk sıraya koyuyor ve daha fazla yazı yazmamız için teşvik ediyor :D gayet zekice bi sistem :P
az önce birisi 300 puandaydı ben 38 le tekrardan birinciyim :D sanırım sistem hep bizi ilk sıraya koyuyor ve daha fazla yazı yazmamız için teşvik ediyor :D gayet zekice bi sistem :P
Zamanda geriye yolculuk mümkün olsaydı neden gelecekteki kişiler şimdiki zamana gelip teknolojinin ya da savaşların ya da herhangi birşeyin müdahalesini yapmıyorlar ?
Bir bilmece; en yüksek ağırlık nerede oluyor? Neden ?
Rüyalar ve rüyalarım hakkında sorularım var. Ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyorum. Aranızda hiç rüyalarından elle tutulur bir şey öğrenen oldu mu? Bunun bilimde açıklaması nedir?
bazı çizgifilm karakterlerini neden insanalra benzetiyoruz ? ve bu tüm insanlarda oluyor ?
Hücreler bölünürken işlevselliği kaybeder mi?
Sizce koma durumu , beynin henüz keşfedemediğimiz bir bilinç seviyesi olabilir mi ? Koma durumunda beyin , birçok bölgenin şalterini indirir ve dış dünyaya bilinçsiz bir hale geliriz
Denge insan hayatında önemlimidir ? Önemliyse neden ?
size çok kısa bi soru soracağım... Sizce ''sihay'' renk midir değil midir ?
Bilimin yükselişiyle felsefe önemini yitiriyor mu? Stephen Hawking'in deyimiyle "felsefe öldü" mü ya da ölüm döşeğinde mi?
Elektrik devreleri dirençli yolları nasıl tahmin edebiliyor ?
Elk Cloner virüsü Nasıl çalışır? Virüsün işleyişi nasıldır? Bilgisayar üzerinde Nasıl etkileri vardır?
Merhaba arkadaşlar bağzı videolarda dikkatimi çektide kulaklılardan sağ ve sol ayrı sesler çıkartılabiliyor bu nasıl oluyor ?
Evren yok olduğu durumda big bang'in tersi yaşandığında,herşeyi küçük bir noktaya çeken enerji hangi enerji olacak ?
Evrenin genişlemesi hızlanıyorsa zaman ile ışık hızına yaklaşmış olmaz mıyız?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »