Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Işık hızından daha hızlı hareket eden bir cisim olsaydı sizce nasıl görünürdü ?
gelecek 100 yılda sizce ne gibi gelişmeler olacak ?
Evrenin çeperi hangi maddeden (ve ya her neyse) oluşur ?
Kizilotesi isinlari gecirmeyen bir malzeme var mi?
Yüksekte uçan uçaklar neden arkalarında beyaz bir duman bırakır? ya da bunun yükseklikle bi alakası var mı ki ?
Sizce eğitim sistemi neden tüm dünyada bu kadar kötü,sizce insanlara gerekli-gereksiz bilgiler yükleyerek,test makinası yaparak ve stres yaparak zeka ve hayalgücünü bitirip köleleştirilmes
Biyomekatronik
+ veya - , en temelde "Yük" nedir?
sizce rüyalar başka evrenlerde de var olduğumuzun kanıtı olabilir mi ? bilmediğim daha önce hiç görmediğim şeyleri görüyor hiç gitmediğim yerlere gidiyorum bu zihnin yarattığı bişey
Fringe adlı diziyi izleyip bitiren var mı? Ki bence hayal gücünün sınırlarını zorlayan, fiziğin ötesini hayal gücüyle harmanlayıp BELKİ DE teorik açıdan düşünülmesi gereken şeyle
İnsanların dünya dışı bir varlıkla karşılaşırsa tepkileri ne olur.
Risk alma yetisi olan bilgisayarlar,robotlar gelistirebilmek mumkun mu?
uyku düzeni hakkında iyi bir verirmisiniz ?? o kadar makale okudum uyku düzeni hakkında ama bir türlü düzen saplamadım ???
evrenin giderek genişlemesi büyük patlamanın devamı veya patlamanın henüz bitmesiyle açıklanabilir mi?
Güneş de diğer yıldızlar gibi radyoaktif süpernova patlamasıyla mı oluştu ? eğer öyle oluştuysa dünya üzerindeki canlılar radyoaktiviteye sahipmi ?
Dünyayı dönmeye iten kuvvet nedir?
programlanabilir madde nedir ?
Uçak nasıl uçar?
Zaman, kişinin beyin gücüne göre yavaş yada hızlı mı . Farklı olduğu kesin.
Sizce bir üst boyuta geçebilmek için artik ne yapmali?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »