morgan4658
“ Yani, bir ucundan ışık geçtikten sonra kapanan geçirimsiz bir kapak da olabilir”
Zaten sanilanin aksine ( sizi kastetmiyorum) , “ okudugum” birden fazla kutu deneyinde salinan fotonlarin sistem disi kaynaktan gelmesi. Bunu yuruyen ve emd absorbe Eden kedi versiyonu da var.
Ancak Bu durumda tabii ki mevcut kinetik enerji ve sistemin butun olmamasi durumu var ( bu arada kucuk bir hataniz var ama Bunu
Hidden object oyunu gibi size birakiyorum)
Ancak kesin surette bir k olmaliydi.E=m.c2 veya k.m.c2 Einstein’a kadar degisik versiyonlarla sunuldu.
Ben de sorumu karistirdigimda, cok da yalniz olmadigimi gordum.Fermilab’da bile itirazlar mevcut.
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Hatamı büyük ihtimalle, bakış açım değişecek kadar zaman geçtikten sonra görürüm. insan kendi kusurlarını görmekte zorlanıyor. :-)
Esasese, sormak istediğim niye bir sabitin (k) illaki olması gerektiğini düşünüyorsunuz?
Bu sabitin neyi temsil ettiğini veya hangi açığı kapattığını ? Merak ettim.
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Hatamı büyük ihtimalle, bakış açım değişecek kadar zaman geçtikten sonra görürüm. insan kendi kusurlarını görmekte zorlanıyor. :)
Esasen, sormak istediğim niye bir sabitin (k) illaki olması gerektiğini düşünüyorsunuz?
Bu sabitin neyi temsil ettiğini veya hangi açığı kapattığını ? Merak ettim.