maxwell4493
Araştırdım illuminati diyorlar boş işler y bu illümaniti
maxwell4493
Araştırdım illuminati diyorlar boş işler
bu illümaniti gibileri
maxwell4493
Virüs değil di mi
maxwell4493
Bu sitedeki I, S ve Z, A harflerini niçin bu kadar çok kullanılmış
maxwell4493
Thomas mann yazar değilmi
turker-turksever2890
Sitenin illuminatiyle bir alakası yok. Resmen sayıların önemini anlatıyor. Ama resimleri falan biraz korkunç tabi
turker-turksever2890
Çünkü A alfabenin baş, Z de son harfi. Bu her kimse alfabeyi parçalara bölmüş ve her parçanın sonundaki harf sırası 9 olmuş
turker-turksever2890
I ve S de onlardan biri diye düşünüyorum
maxwell4493
Z nın değeri bir yerde 8 a nın değeri biyerde 1 olarak gösterilmiş
maxwell4493
Gezegenlerin İngilizce isimlerindeki harflere bir değer veriliyor. Daha sonra bu değerler toplanıyor en sonunda oluşan sayının basamaklarında sayılar toplanıyor
maxwell4493
Kitaplardan alıntılar yapılmış mesela 1900 lü yıllarad yazılmış olan referans elizabeth sözlüğünün dördüncü baskısının 92. Sayfasında yer alan "avatar" sözcüğü üzerine durulmuş
maxwell4493
Piramit metinlerine yer verilmiş
maxwell4493
Bunları yazan kişinin elinde her türden kitap olmalı çünkü her bölümde bir kitap tan alıntı yapılmış
maxwell4493
Burada bazı sayılar başta gösterilen sifrelemeye uymadan yazılmış. Bu sayılarda kastedilenlerle daha karmaşık bir şifreli bir konuşma yapılıyor olabilir.
maxwell4493
Mesela piramitler adlı metinde rab atum diye bahsedilen kişi bir lider olabilir.
maxwell4493
1234, 9 ve benzeri oln sarı renkli sayılar yazıları yazan kişiler olabilirler
maxwell4493
Ve ben sözcüğü çok fazla kullanılmış
maxwell4493
Bu kişi veya kişilerin amacı nedir gizli bir yer açmak istiyorlarsa site googleda olduğu için güvenli değil. Gizemli bir site yapıp dikkat çekmek istiyorlarsa buraya giren biri saçma der çıkar. Burada pek mantıklı birşey bulamadım
maxwell4493
Bu sitenin yazarında herhalde obsesif kompulsif bozukluğu var
turker-turksever2890
Sitenin ilerisinde mevzu dinlere de giriyor. Bir keresinde İslam’ı tanıtıyordu. Bu site hakkında insanlar bilgilerini paylaşsın diye ayrı bir forum sayfası açmışlar.