• 147 sayısının önemli olduğunu düşünüyorum. Sizin de önemli olduğunu düşündüğünüz sayılar var mı? (Kozmoloji vb. Konularıyla ilgili)

147 sayısının önemli olduğunu düşünüyorum. Sizin de önemli olduğunu düşündüğünüz sayılar var mı? (Kozmoloji vb. Konularıyla ilgili)
benim yokta nikolo tesla 3-6-9 sayıları önemli demiş.niye demiş bilmiyorum
daha doğrusu kimse niye bunlar önemli demiş.bilmiyor.gizemini açiklamadan gitmiş.öbür tarafa
Evet Nikola Tesla mal insanların cahıllığından dolayı kıymeti bilinmemiş dehalardan biridir.
Nikola Tesla mal insanların cahıllığından dolayı kıymeti bilinmemiş dehalardan biridir
Einstein evrenin mutlak olduğunu düşünerek yaşlılığında bu sabiti ortaya atmıştı.
Max planckın ismi verilmiş olan bir sürü terim var. Planc zamanı, planck sabiti ,Planck uzunluğu, planck hareketi
369 sayısının gizemini az da olsa anladım. Anlamadım gerçi de sürekli karşımıza o çıkıyor. Dairenin iç açıları toplamı 360 derecedir ve 3+6+9=18, 1+8=9 ya da üçgen için falan da öyle. Genellikle hep 3,6 ve 9 sayıları bir şeyin sınırı oluyor. 3 temel boyut vardır(kozmos için) ve dördüncü boyut ise bu boyutların hepsinin toplamıdır. Işık kırılarak 6 rengi oluşturur ve 7. Renk diğer hepsinin karışımı olan kendisidir. Ya da tanrı dünyayı 6 günde yaratmıştır ve 7. Günü kendine saklamıştır, Rakamlar 9 ile biter ve 9’dan sonra 10(1+0=1) gelir. Şimdi 12’ye gelelim. 12, 3’ün 4. Katıdır ve 13 ise lanetli bir sayıdır... 3 ve üçün katları hep sınır olur ve bunların rakamları toplamı da 3, 6 ve 9 olur.
http://973-eht-namuh-973.com/ Bu site biraz korkunç olabilir. Ama Tesla’nın kafasını anlamanın tek yolu gibi geliyor bana.
Onluk sistemden once bu sayilarin onemi yoktu muhtemelen ( planck sabitleri haric )
Nikola teslanın buluşlarım adlı bir kitabı var okuyan oldu mu
Sanal sayılar x üzeri 2= -1 matematikte bu sayılar ne işe yarar
" http://973-eht-namuh-973.com/ Bu site biraz korkunç olabilir. Ama Tesla’nın kafasını anlamanın tek yolu gibi geliyor bana." Kardeş bu site ney
Araştırdım illuminati diyorlar boş işler yav bu illümaniti