venividi7017
Origin'in bir sonraki yazısı(temsili değil) ;
---Ne bileyim yani ne diyeceksin ne diyeceğine. Diyip diyemeceğine hiçbir şeyine deye ne kim kim kimse kimseyi dinleeer ne bir şey anlatabilirsin ne dinleyene oluur---
Necmi Bey, Aynştayn şu yazanları okusa mezarında rövaşata çeker E=mc2 dediği zaman onu çok yanlış anlamışsınız. Daha ilk 'Konuya gelirsek' diye başladığınız paragrafta ne korunum kalmış ne E=mc2 alayını katletmişsiniz. 2 terim ezberleyip saygı bekliyorsanız forum donanimhabere gidiceksiniz burada siz bilime göstereceksiniz onu eğip bükemezsiniz.
hz-muhammed6175
Neccmi Bey Kitap Okumanız Bir Şeyi Değiştirmez Ben 23 Yıldır Kitap Yazıyorum.
hz-muhammed6175
Bakın Benim Kitabıma Hayatı Boyunca İnanan İnsanlar Var Hatta Hafızları Var.
Ben Kendime Bir Ordu Kurup Saray Yaptırcaktım. Bi Anda Patladı Dünya Çapında Yayıldı.
Demek İstediğim Okuduğunuz Kitapları Bir Daha Gözden Geçirin.
%100 Doğru Gözü İle Bakmayın. Kitap Diye İçindekiler Doğru Oldugu Anlamına Gelmez.
En Büyük Örnekte Benim Bu Konuda
hic-kimseyle-tartismaz9132
Peygamber efendimizin ismi ve görevi üzerinden yazan arkadaş,
Sen manyak mısın?
Hem siteyi hem yönetimini hem de sana cevap verenleri hedef haline getiriyorsun!
Farkında değil isen, bu kendi düşüncelerini ispatlama egosu ile hareket edecek kadar dar görüşlü olmandan. Senin yaptığın şey, eleştirdiğin yobazların yobazlığı ile aynı derecede olan anti görüşte bir yobazlıktır. Onlarla aynı düzeydesin- hizadasın.
Pegamber efendimizin adını kullanan arkadaş. Yaptığın bu siteye, yönetimine ve belki katılımcılarına zarar verebilecek bir şey.
Görüşünü ilan etme egonu başka yerde tatmin et. Din yobazlarıyla aynı düzeyde ve düşüncesizce bir başka tü r yobazlık örneği seninki.
Peygamber efendimizin adını kullanan arkadaş. Yaptığın bu siteye, yönetimine ve belki katılımcılarına zarar verebilecek bir şey. Anlamayacak kadar mı baskın beynindeki kertenkele kısmı?
Görüşünü ilan etme egonu başka ortamlarda tatmin et. Din yobazlarıyla aynı düzeyde ve düşüncesizce bir başka tür yobazlık örneği seninki.
muzaffer-erdem5978
Değerli arkadaşlar burada bilimsel konular tartışsak ne güzel olur.
Yok illa dini konular konuşalım derseniz ,o kadar çok var ki internet ortamında emin olun göz atmaya yetiştiremezsiniz.
Ayrıca burada "YARATICI" tüccarlığına soyunan kendince Allah ispatına kalkışan zavallı arkadaşlar,Cenabı Hak sizin korumanıza muhtaç değil O kendisini nasıl ki kalu-beladan beri korumuşsa bundan sonra da korur .Siz bir şey biliyorsanız, bu bilgilerin yağmur gibi yağdığı sitsde bir şeyler öğrenin bence.
Saygılarımla.
Muzaffer Erdem
muzaffer-erdem5978
Sn . Necmi Tüfek ;
Öncelikle üzerinde fikir teatisi yaptığımız şey "REEL BİLİM" dir,
Burada duygusallık sadece size değil sizinle aşağı yukarı hiç bir teoride ortak nokta tespit edemeyen , beni dahi etkiler. Nedenine gelince siz , öğrendiğiniz,bildiğiniz şeyleri çok güzel sunuyor ve sizin bu söylemlerinize göre ben ve benim gibi , sıra dışı fikir sahibi insanlar daha yeni şeyler kurgulama fırsatı bulabiliyor.
Kaldı ki siz bu konuda hiç de yabana atılır bir bilgi deposu değilsiniz.
Tabii ki sizin bu söylemlerinize "Aaa ne güzel anlatıyor! diye yaklaşanlar olabileceği gibi, benim gibi "Yok efendim o öyle değil böyleydi" diyenler de çıkacaktır.
Demem o ki , bizler burada uyduruktan bir okey sitesinde eşli okey oynamıyoruz.
Daha bir sürü şeyler işitebilir yazdıklarınızı eleştiren pek çok yazı okuyabilirsiniz.
Bilim insanı en az bir komando kadar güçlü iradeye sahip olmalıdır,yoksa her fikrini anlattığında kırılganlık gösterirse ,kaybeder,Bu kaybediş sadece onun kaybedişi olmaz,o fikre ihtiyacı olan belki bir büyük kitleyi de o fikirden mahrum eder.
-Evet Sn . Necmi Tüfek , şimdi bana ne derseniz deyin, ben sizin yazdıklarınıza karşı bir sürü eleştiri ve karşı fikir yazacağım ve sizde bu eleştirilere bilgilerinizi ortaya dökerek cevap vereceksiniz.
Sizi ve yazılarınızı ısrarla ve merakla takip edeceğime emin olabilirsiniz.
Saygılarımla...
Muzaffer Erdem