yunus-ilik5290
sevgi bu tehlikeyi korkuyu gözlemleyerek onun bu oyunlarının rüyalarımızın ortak akla göstereceklerini onunla bağlantı kurmasını engellediğini görüyor izliyoruz, bu haksızlığa bi son verilmesi çok önemli, bunun için korkunın ypıkıcılığına sevgi bilinci kendi ortak ağlarını örmüş kendi dilinde cevaplar üretiyor izleyin, ben zuhal topal ailesini kameramanından orda o etkileşimde o kuantum ortamdan görüntü ler almasını izleyin. orda o ortamdan etkilenecek diğer canlılarında o etki atmosferinde olmasını isterim, onlarında yardımına ihtiyacımız var kediyle iletişime geçiğ iri cüsseye ulaşmadan, yani korkunun esaretinde beynimizi mahkeme duvarlarında korkunun esaretine haps etmesine bizi sürüklemesine izin vermeyelim. sevginin sonsuzluğunda kavranması gerektiğini söylüyor. ee ne bekliyoruz gösterelim. hep birlikte dünyamızın evimizin vijdanını dinleyelim
yunus-ilik5290
ne ben ben ben artık halklar, biz varız, artık sultan gülse bilseler özgürlük,özgürlük
yunus-ilik5290
artık saltanat istemiyoruz ,saltanat özgürlüğü engelliyor, sahtekarlık yapıp küresel bilincin çözümlerine cahilliğiyle benden iyimi bileceksiniz diyor ama göstermemizi bilgi iletişim teknolojilerini sabote ederek engelliyor. biliyorsunuz seçimden önceki elektrik kesintileri esnsında, sahte seçim sonuçlarını , anket sonuçlarını çarptırarak size seçtiriyorlar, bu bencil, korkunun ördüğü tehlikeli sahtekarlığı ortak bilinç olarak kabul etmediğimizi , nedenlerini ortak aklın düşüncesinde, yorumlamak istiyoruz bize katıl , hai kadınlar için.hayde hayde daa duriyisun. durma evren hareketlidir ve boşuna olduğumuz döngüde kalmamıza izin veremeyiz. artık bize katıl, senden bunu istiyoruz ortak vicdanın bunu tartışıp yorumlayıp sürekli kendini geliştiren ortak bilincin olmasını istiyoruz, denklemi bi denkleştirip kaosu naşalım, annelerimizin merakına , babalarımızın merakına , çözüm olabileceğimizi, en azından en doğruya yakın cevapla ortak bilinçten alan süper zeka süper bilgisayarlar tarafından tekrar tekrar yaşanan larda eklenerek yorumlanıyor. çünki yeni yaşananlarında birlikte eklenmesi gerekiyor . cevabı yüzde 93.5 biliyoruz geri kalan zaman sadece 6.5 inin henüz korku egemenliğinde kalacağını gösteriyor. bırakalım onlarda orda kalsın hepimiz için çaktırmayalım ve korkunun izlerini kaybetmeyelim , onları izleyip fark ettirmeden ortak bilincimizde anlamlandıralım . bilmesinler , ne yapalım kendileri seçtiler.korku bilinciniz zaman kaybına neden olacağı gözlenmekte. zaman kaybederek acıları çoğalttığımızı görebiliyormuyuz. ortak bilinç tanışmamızı istiyor. yeterince doğru olmayan yolda inat etmen o yolun doğru ve yanlışlarımızı tam zamanında kavramamızı engelliyor yani bunumu istiyorsun.? hayır. o halde yarattığın , ölüm korkusuyla oluşturduğun kuşkuculuk cevapları bulmamızda yardımcı oldu. naaaber. hani her şeyi biliyordun. neyi bilip neyi bilmediğini ortak akıl göstermek itiyor, bunu sen kavrama bilincine ulaştın sürüklediğin insanlarımıza bunu anlatmamızda yardımcı ol dünyayı boşu boşuna savaşa sürüklemeyelim . bunu görelim halklar savaş istemiyor. lütfen hepimiz için
yunus-ilik5290
yaşlılarımız çağlar boyu sordukları soruların bu günki halini gerçekleriniide görmek istiycek buna engel olmasak, hani analar ağlamasının gerçek çekten ağlamasın, hayatın, canlılığın ve amacının ortak bilinçte birleşip sorunları ortak bilinçte kuantum bilincinde yorumlamalı savaşmaya gerek kalmayacak, savaşacaksakta ne ile beraber görelim.ses korkutur, ve bu korku görsel bilincimizle birleşip yorumlanmasını sansürlüyor, çağımız kuantum bilinç çağı. kütlesi yok sayılabilecek ışık çağı ve sesle müzik yoluyla görüntüyü uyumlamanın çağı, kısaca sanat yorumunun evrensel evrimimizde olabilirliklerini beraberce izleyip yorumlama çağı çocuklarımızın gelişimini korkuyla haps etmeyelim bu durumda evrensel algımız doğan cüceloğluyla bağlanmak istiyor o buna hazır, buna sizde yaptıklarınızla aslında tersinden ybüyük yardımlarınız dokundu ama artık bu sorun için şu evet hayır oyununu basit cevapları doğru göstererek ertelemeyelim yani .korku katil genlerimizi hareketlendiriyor küresel dna evrimimiz bunu asla kabul etmiyor. sende ortak vicdana,küresel vicdana çözüm için katılsan çözüm sürecini beraber oluştursak ve küresel vicdanımızı , taklitçi ,avantacı, üçkağıtçılardan , birlikte korusak istemezmisin?genleri esir almış, bu korkuyu salalım, bize yardım etmelisniz ,
yunus-ilik5290
biran önce harekete geçip küresel vicdan sorunlarını seninde istediğin gibi birlikte koruyacağız. kuantum bilinç bunu istediğini , ortak bilincimiz bunu istediğini tespit etti hepimizi gözlüyor ve halklarımızı savunacak katılırmısın, bu fırsatı kaçırma tanışma zamanı çay sohpetleri, isteyenler çay partileri düzenlesin aşırı eğlenceye takılıp kalmayın erdoğanın genleri bunu bize söyledi herşey dengeli olmalı tabi
yunus-ilik5290
ama zaman zaman çocuklaşmak bizimde hakkımız kızları, küçük kızları gözleyin ve anne nizin bilincinizin izlerini. annelik duygusunun izlerini takip edin. lütfen sansürlemeden
yunus-ilik5290
hepimiz için bize katıl, kima deyirum
yunus-ilik5290
bizim köyümüzde refik aabinin bana otobuste her kesin bi işe yaradığını söylemesi bana sıramı hatırlattı ne duruyordum ortak bilince bağlanmakta ula şu erdoğan benide geciktirdi naaber yunus emre hane her şeyi biliyidun, naaber , halka soralım bunun ne demek olduğunu hep birlikte görme fırsatını kaçırmayalım lütfen, lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusun lütfen geleceğimi görmek istiyorum, hepimiz için. ula çima deyirum . daa duriyisunmi?
yunus-ilik5290
şu toplumu korkutmak için baştan aşağı yalan medya mafyası varya sesini inleyen hayvan gibi yapmış esas inlemesi,begürmesiyle korkutup insanları korkunun esaretinde tutup o partının yönlendirici konuşmaalarına hazırlık yapacak korkutarak seçim yaptırıyorlar. o aynı şaklabana benziyor, nüsvertteye benziyor, kimin nüsvettesi düşüğnün bakalım. bu şaklabanı kendinden utandırmalıyız. dırek yorum yaptım sayfalarına koymuyolarki
yunus-ilik5290
yorum yazıyorum o şaklabanın sayfa sına isim soyisim e posta verdim yorum yaptım almıyorlar yorumları neden korkuyorlar acaba
yunus-ilik5290
kütlesi olmaması demek bilime niçin darbe vursun ,gerçek bilime darbemi vurur inancındasın kütleyi tekrar sorsun yani
yunus-ilik5290
geçmişimi istiyorsun ,şimdinin devamını, yoksa hayallerinimi? geçmişin korkularını unutma sen geleceğe aitsin
yunus-ilik5290
geçmişide hatırla ama sen geleceğe aitsin , yapman gereken şimdinin sahtekarlarını fark etmen gelecekte sahte bilgiler dolaşmasın
yunus-ilik5290
dinler neden yalancılık ustası olmuş?
yunus-ilik5290
evrimdaş, bakın ne dicem . atomada benzetirsek, evrenin kuantum alanın yoğnluk olarak çökerken taneleşen uzay alanı bulunulan alanı bulunulan alana sığmayıp genişleme nedenlerinden biri olabilirmi!? açabilirim
fizik-adayi2911
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
fizik-adayi2911
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
fizik-adayi2911
yunus-ilik5290
nedenmı sıkışıp hareketi artıp, çevresine etkisi, yoğunlaşınca sanki uzay alanı tamamen çöküyor diye düşünmemeli diye düşünürüm, kara delikler