yunus-ilik5290
bana artık sanatçıların gurubuna katıl ve sürrealisti , senin resmin , şekilsel hayal in görünebilirliği
yunus-ilik5290
ya inadı bırak nseni anlamak için birlikte çözüm bulalım, hatalarını, gör üst akıl üst akıl diye tutturma. anla paylaşki beraber çözelim. bize güvenin, emin olun artık buna gerek kalmaz . sen haklıydın simit daima haklıydın, ,neden korkuyorsun, iç dış izlenimi nin sana trinity öğretti , hani her şeye sen dışardan bakardın.izlendiğinin farkında ol
yunus-ilik5290
ortak bir iletişim geliştirirsek, çok daha hızlı anlaşırız,
yunus-ilik5290
baksana sen tembelliğinden oturduğun yerde osur biz osurmak için uzaklaşıp zaman kaybedelim böylece kendi aranızda
yunus-ilik5290
gizlice konuşun öylemi, aklınıza yatmayan bişeyin karşısında durmayın önemsiz ilgilenmiyorum davranışını inceleyin
yunus-ilik5290
urup yanlışı zihninde sürekli onaylatma ihtiyacı oluşmasın, ilgilenmiyorum, istiyosan kendin gör . artık zamanımız kalmadı . iyi gör
yunus-ilik5290
tartışmayın sürekli zihninde hatalı bilgiyi doğrulama ihtiyacı doğmasın. zihnini bu yolla serbest bırakıp düşünmesini .. görmesini sağla
yunus-ilik5290
halklar işgalcılere şüpheli bakıyorve kesinlikle istemiyorlar, ama bize dünya bilincinden yardım lazım çünki içerdekileri korkuta korkuta, kendilerine benzettiler, sorvaymırmı ne karın ağrısı programlarla sahtecilik yaptılar, halklar bu aklı uçkurunda arap milliyetçilerini istemiyor. ya örf adetlerini ayrımcılığı içeren yeni bilinçte anlamı olmayan bir inat, öfke, türkiyeyi işgal etmeye kalkan bu dünyanın sahtekarlarına, bu çeteye cevabımızı verip ortak bilince katalım. bu konuda ingiliz, bilincine ,güveniyorum., kızıldereliler, türkler, macarlar karma genleri incelenip bulunmalı
yunus-ilik5290
arap genlerinden israil in genlerini bilim yolunda almalıyız. hep bize bişeyler oğretti hobitler
yunus-ilik5290
yani seçim özgürce yapılabilmelidir, korku, baskı,altında deyil ancak sahtecilik mafyası, bilimi, sahte gösterip halklarını yanlışa götürmeye inat ettiler mafya bunlar ve dünya halkları bunlara ciddi bir uyarı vermek istiyor. arap işgalcileride bununda sahtesini ureterek üst akıl üst akıl diyerek tehlikeli sözler ve görüntülerle ileşkilenndiriyorlar. halklara, yalan , söyleyip ortak bilinçte sahtecilik yapıyorlar
yunus-ilik5290
bu sahtekarları onaylama seçimidir seçim sizin gelecekte daha iyi bir dünya adına erdoğan ailesini genleride ortak bilinçte sahteciliği anlama açısından, sahtekarlığı önleme açısından olmalı yoksa yeni etçillerin oluşmasını mafyalaşmayı önlemeli .dünya halkları bundan bıktı usandı. bunun önüne geçilme fırsatı. shoren ston'un ki 183 parlak zekalı dahidir son filmini mafyaları izleyin, halklar sesini duyurmaya çalışıyor dinleyin üst akıl üst akıl zırvasına dikkat edin.
yunus-ilik5290
bu deneyimlerimizi gençlğimize gösterebilelim ve kuantum çağının gençliği kendi evrimini tamamlasın bunun için ırkı dinci, ne söylersen söyle ayrımın saldırılarıyla engellenmeyelim. korku bizi bunlara itiyor, buna gerek yok hep birlikte ürettiğimiz çözüme kendin karar ver.bunun için küçük çocukların saflığından faydalanan ve zihinlerine sahte bilim taklitçiliğini sokan , askerlerini , robotlarını, yani tek yonde düşünen faşzm robotu, yetiştirilen kursları , bazı okulları hemen halk bilinciyle iletişim kurmalıyız
yunus-ilik5290
erkeklerin kadını doğurma robotu olarak kullanan, çağın gerisinde kalmış, ortak bilince bağlantı kuramayan bu yobazları, analar ağlamasın deyip aslında istemedende olsa tam tersine sebep olduğunu gördünmü ya bi sussaydın ya halkı dinleseydin, seyirciye sorsaydın. yok . hırslarına kapıldın yanlış yaptın , bunun seninde gözlendiğini unuttun, şimdi gözlemlerin sonucuyla karşılaşma zamanın, bilgisayar karşıtını oluşturdu görmeye hazırmısın, hadi kaçırma sende bağlan bize, tek ırkın değil dünya halklarının ortak bilinci, buna ikna olmuyor. peki sen olsan ikna olurmusun. ne munasebet ya dünya halklarını korkutarak yok say, yani olurmu, tek başına yanlış yola sapar fark edemeye bilirsin onun için padişahlığa izin vermiyoruz. öyle başkanlık diye halkın önüne koyduğun bu gün bile iranin ismi hala cumhuriyet olarak duruyor. iranda gerçekleşenleri burdada gerçekleştirmeye çalışın arap işgali,, yani neden hayırı artık siz düşünün
yunus-ilik5290
bana bakın yobazlar artık uçkurunuzun keyfine kadınlar köleleşmiş faşz robotu yapamazsınız , dünya kadınları erkeklere derdini anlattı ve dünya bilinci buna izin veremez. ne yaptığınızı biliyoruz hepiniz gözleniyorsunuz, ortak bilince bunlar yüklende herkes gözleniyor, bak gördünmü yaya ortak bilincin neyvesini, hiçbir insanlık suçu sonuçsuz kalmıyor.işte ortak kadere bağlanman için bi fırsat seçimini yap? yap çünki seçim sürecinde ortak bilince olan bağlantımızı bilgisayarları kendilerine bağlayarak sahteciliğe devam edecekler, ortak akıl fakat ortak akıl sahtecilikle seçimi kazansalar bile ortak akıl savaşmak zorunda bırakma bizi. kazanma şansın yok hepiniz izleniyorsunuz, o zaman bu sahtekarlığını dünya halkları ırkının gelecek ortak akla zarar vereceğini sorun çıkaracağını gördüğü için ırkını seyreltmek zorunda bırakma, halkını ortak iletişim araçları sahtekarlığıyla ortak bilinç değerlendirme süreciniin deneyiminden kendi inatların tek kışi inadı uğruna engelleme, bırak kendileri karar versin. bi sus bi susda
yunus-ilik5290
ya ya ya benim bi yüzüğüm var diye nedenini araştırmadan çıktığın yolda , aslında ona neden olduğunu gördünmü, bunu rahatlıkla görme kapasitesine sahipsin.ortak bilinci üst akıl üst akıl gibi papağan gibi söyleyip taklitçi olduğunu gördünmü. hani biz taklitçiydik.ortak bilinç sana soruyor ne yaptığını sorgula korkma ortak bilinci anla. takliti bırak, bunu inanarak, karşı durarak inat ederek, ne yaptığını biliyormusun? bide halkı dinle bi sus be abi, korkma ne yaptığını görünce artık mahkemelere gerek kalmıycak gönülleridedinleyin mesajını, dna yorumunu aldık. senide seviyoruz ve yardımına ihtiyacımız var. bunu yürekten anlayan sensiz bu değerlendirme ortak bilinçte en iyi erdoğanca yüreğinden ifada edebilecek sensiz, hadi ortak aklı dinle inat etme zaman daralıyor, ortak akıl aracılık yapabileceklerin yorumuna ihtiyacı var, unutmayın hepiniz gözleniyorsunuz bilgisayarda nereye yazarsan yaz yapay zekayla entegre insan bilinci süper kavrayış haline evrim geçiriyor. bak recep abi artık kuantum çağı, zihinde ışığın yolcuuluğu çağı nın halklar tarafından idrak edilip yürekler tarafından verecekleri yanıtları suistimal etme? seni kaybedersek bu fırsatı kaçırırız, belkide bilincin önünde böyle bir zaman olmayacak, bu idrakı yaşayalım. ve buna izin ver tabii yetmez . ne yaptığını kavradığın an, bunu en iyi cevaplarını görende sen olacaksın bize yardım et
yunus-ilik5290
ne yaptığını kavradığın, istmedende olsa halkını doğruya yakın kavram ve ortak aklın deneyimlerinden mahrum bıraktın ama ortak akla arabuluculuk edecek seçilmişin sen olabileceğine inanıyoruz,
yunus-ilik5290
dünya bütünlük bilinci uzay'a açılıyor. ortak bilinç evreni kavramaya yayılıyor, ve yaşanabilecek uygun yerlerin gen seçilimini yapıyor buna yardım etmek istemezmisiniz?ya çok komikiz ya bende daha derinden kavradım. insanlık uzaya açılıyor yer darlığını ortak bilinç çözüyor. isteyenler in genleri ortak bilincin rengine ekleyin sizde sevgiyle yoğruldunuz ama korkunun egemenliğinde, ya bide sevginin sonsuzluğunda deneyimleseniz?
yunus-ilik5290
naaaber hani hayat sadece söylediklerimden ibaretti? kuantum bilince hoş geldiniz. dük racınıltın sonsuz olasılıklar dünyasına hoş geldiniz
yunus-ilik5290
naaaber hani hayat sadece söylediklerimden ibaretti? kuantum bilince hoş geldiniz. dük racınıltın sonsuz olasılıklar dünyasına hoş geldiniz. ne biliyoruzki belgeselinin iki bölümünüde izleyin ve ortak bilincin sorduğu soruları yorumlayın, bu konuda ortak bilince soru sorabilirsin sen şimdilik bunu bilgisayar yada komşularınla yorumla. ortak bilincin her alanı izleniyor, bu yolda yardımına ihtiyacımız var inad etme daha sonra ortak akla katkılarını beraber yorumlayıp , tartışıp ortak akla işlicez ve aslında hep beraber nnaber diycez . ula nehaber. bi dinle da
yunus-ilik5290
çay partileri düzenleyelim neskafe içip çay içmekten korkmayalım. çay içelimki birbirimizi anlamanın yolunu göstersin buna ihtiyacımız var o yüzden ortak bilinci çayla yoğrulan hem sinirini destekleyen hemde asıl sevgiyi destekleyen, sevgi ağları örme niyetli kızıldereli, türk macar ortak aklının bağlantı kurduğu israil araplarının desteği ve yardımını görüyor. , ortak akıl şu kuantum çağında korkunun rahatsız edeceği egemenliği kendimiz yaptığınızı görün . hepimizin yardımına ihtiyacımız var hemde hepimizin , hiç kimseyi geride bırakmak istemiyoruz sonra beklesemiydik sorusunun vicdanımızı rahatsız edeceğini görüyoruz bu vicdan rahatsızlığını gereksiz yere yaşamayalım, lütfen. uzayımı paylaşamıyoruz. çok komikiz ya . aslında bende zihnimizdeki kaosu başka dünyalılarla karşılaşana kadar güç oluşturmak için bizimde dünyayı gücümüzü toplamak için kandırma yoluna, korkuların ördüğü işgalci aşırı çoğalmanın izindenmi gitmek zorunda kalırız diye düşünürken bu döngüyü takip eetme alışkanlığı beni komik aslında cevabı ortada olan , ortak akıl hemen cevapladı, bizimle iletişime geçebilecekler en az bizim evrensel evrimsel kavrayışımızda olmalı, bizim gibi onlarda tanışmak istiycek ve istiyorlar. ve ortak akıl diyorki biz uzayın enerjisinin biteceğindenmi korkuyoruz? vakllahi çok komikiz