ahmet-yilmaz2230
O ifade bilginin önemi dile getirir. Düz mantık kurarak yorumlarsan senin anladığın anlaşılır. Ben sana kölem ol demiyorum. Biri senin yanlışını bulduğu zaman bozulma, ona kin gütme diyorum.
omer-karanlik-profil5833
bende sana diyorum ki madem yanlış olduğunu düşünüyorsun o zaman doğrusunu paylaş ve bizi aydınlat...
mesela kugelblitz olayının yanlış tarafını açıkla zira - verdin....
kaos ve kaos teorisi ile ilgili linke - verdin ki kozmikanafor sitesinin en güzel makalelerinden biridir...yanlışını söyle ve doğrusu ile bizi aydınlat....
ahmet-yilmaz2230
Hız ve ivme konusunda hesaplama başlığında senin bu durumundan şüphelenmiştim ancak şu başlığı açman durumu netleştirdi. Bu durumun kronikleşmeden bir çözüm bulmanı tavsiye ederim. Yandaki listede olunca ne oluyor bir düşün sonra bu kadar kafaya tak...
Ayrıca ben yanlış bulduğum yazıların altına doğru bulduklarımı yazıyorum fikirlerimi bilgilerimi paylaşıyorum. Eksileyip geçmiyorum.
omer-karanlik-profil5833
hız ve ivme konusunun en sonunda bir şey yazdım ama sen onu hiç dikkate almamışsın...
ahmet-yilmaz2230
Ben hesabı yanlış yaptığın için eksiledim. Doğru sonucu da hesapladım ve yazdım. Sen bana doğru sonucu yazdığım ve yaptığın hatayı düzelttiğim için artı vermek yerine eksiledin. Şüphelendiğim dediğim bu ve şu an bu netleşti. Bence öğrenmek, paylaşmak, fikir alış verişi yapmak için burada yazmalısın, yandaki listeye girmek ya da birilerini oradan çıkarmak için uğraşma. Sana bir ipucu vereyim listenin hiç bir anlamı yok. Çok manasız bir şeyin peşindesin...
omer-karanlik-profil5833
yanlış hatırlamıyorsam sabit kütleyi nasıl hesaplandığını sana sormuştum...
yani herkesten bilgi alışverişi yapıyorum ben...
hesabıda newton hesabına göre yapmıştım :)
burtay-mutlu-shibumi-tr1695
@Ahmet Yılmaz ve @ Alliance33, İkinizde birbiriniz yerine "beni eksileyebilirsiniz... Gönül Rahatlığıyla... "
Anlamsız bir tartışmaya çekmeyin kendinizi...
hic-kimseyle-tartismaz9132
artı ve eksilerin tek değeri, takdir etmek değil, aynı fikirde olup olmamak olmalı.