ferhat-koc1187
Artik fizigimle gundeme gelmekten yoruldum. Ajdar Einstein. ;)
muhsin-temirov6481
"Yüz milyon galaksinin arasında bir dış mahallede ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık.Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular.Evrenin sınır koşullar hakkında çok özel bir şeyler olmalı.Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı.Hepimiz farklıyız.Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şeyler vardır.Nefes aldıkça umut vardır" Stephen Hawking
baris-yucel5957
"İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir çünkü insan imkansızın da ötesine ulaşabilir."
osman-kahraman1889
Ne kadar çok soru sorarsak, ne kadar araştırırsak, hatta ne kadar bilirsek hep bir sır yok mu? Yoksa aslında gerçek ve tüm cevaplar apaçık orta da da bizim mi algılarımız dünyaya gelip büyüdükçe bir peçe ile maskelenmiş durumda?
rabia-zenger9463
Einstein " insan aklının sınırlarını zorlamadıkça hiç bir şeye ulaşamaz "
emre-altin7275
Albert Einstein "Aynı şeyleri yapıp farklı şeyler bekleyen aptaldır"
senay-pilatin2360
Tabi ki de Marie Cruie... Zor şartlara rağmen fizik eğitimi almış ve döneminde kadın olduğu için bilim adamları tarafından dışlandığı halde başarılı olmuştur. Periyodik tablo da ismi geçer ve 2 kez farklı alanlarda Nobel alan tek bilim insanıdır. "Hayatta hiçbir şey korkmak için değildir.Her şey anlaşılmak içindir."
nazife-dgdln1024
"Akıllı ve iyi niyetli insanlara özgü bir ada olması için neler vermezdim; öyle bir yer olsa ben bile vatansever kesilirdim." Einstein
hasan-ozcan4068
''Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı,ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız,tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir.''
hasan-ozcan4068
''Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı,ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız,tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir.'' Albert Einstein
ahmet-genc4770
“Dünyaya nasıl göründüğümü bilmiyorum; ama ben kendimi, henüz keşfedilmemiş gerçeklerle dolu bir okyanusun kıyısında oynayan, düzgün bir çakıl taşı ya da güzel bir deniz kabuğu bulduğunda sevinen bir çocuk gibi görüyorum.” – Isaac Newton
duha-das9152
"Bilim, bilgi ve cehaletin sınırında ilerler. Biz bilmediklerimizi itiraf etmekten korkmuyoruz; bunda utanılacak bir şey yok. Utanılacak tek şey, tüm cevapları biliyormuş gibi davranmamızdır." -Neil deGrasse Tyson
ozgur-ergun7409
"Sadece iki şey sınırsızdır, evren ve insanoğlunun ahmaklığı, ilkinden o kadar da emin değilim." Albert Einstein
sssss-saaasaaaaaaaa1359
''Ya bilimi adam gibi öğreneceksin, ya da bilimden gelen adamlara saygı göstereceksin.'' Celal şengör
orhan-karazeybek9799
max planck dır. modern fiziğin atası, tek başına planck sabiti bile yetebilir.
osman-baysal7292
"Belki Dünya her şeyin merkezi değildir?" Kopernik
melih-ergin4823
Kadir İnanır - insanlık için çalıştık sokakta kaldık, atom fiziği de profesorluk de yerin dibine batsın, atom fiziğine de profesorlüğe de lanet olsun
mustafa-aybar6130
Eğer bazen önemli bir keşif yaptıysam, o sabrımın dikkatiyle sebebiyle olmuştur. Başka bir yeteneğim sayesinde değil.
mustafa-aybar6130
Eğer bazen önemli bir keşif yaptıysam, o sabrımın dikkatiyle sebebiyle olmuştur. Başka bir yeteneğim sayesinde değil.
Modern Fiziğin Babası Tabi ki de Isaac NEWTON!
mustafa-aybar6130
Eğer bazen önemli bir keşif yaptıysam, o sabrımın dikkatiyle, sebebiyle olmuştur. Başka bir yeteneğim sayesinde değil.
Modern Fiziğin Babası Tabi ki de Isaac NEWTON!