kemal-bay-hickimse7261
Sizi en çok etkileyen fizikçi kimdir ve bu fizikçinin en çok sevdiğiniz sözü nedir ?
kemal-bay-hickimse7261
Albert Eınsteın , '' Hayal gücü , bilgiden önemlidir . '' ( Kuramsal fizikçi )
eftal-akcay3152
Stephan Hawking " Evrenin nasıl var olduğunu araştırıyoruz ve belkide birgün öğrenicez ama NEDEN var olduğunu asla bilemicez "
kemal-bay-hickimse7261
O söz benim için ilk 5 ' e girer galiba @eftal .
silinmeyi-talep-eden-profil5631
Beni fizikçiden çok fizik etkilemiştir. Fikirlerinden etkilendiğim fizikçi Newton'dur. Bir sözü de müthiştir; "Ben, benden öncekiIerin omuzIarına tırmandığım için, onIardan daha iIerisini gördüm
sevim7573
Nicola TESLA' Bugün onların olsun; ama uğrunda çalıştığım gelecek benimdir. kendisi fiziği adeta bir kitap gibi okuyan fakat yüce gönlünün güzelliğiyle insanların adi hırslarına yakalanmış çok değerli bir isim.. sevgi ve saygıyla anıyorum..
emir9851
Beni en çok etkileyen fizikçi Tesla'dır.
"Bırakın gerçekleri gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çalıştığım gelecek benimdir."
NİKOLA TESLA
drnaz-t-va8610
Nikola Tesla:"insan imkansizi basarabilir sozu yetersizdir,cunku Insan imkansizin otesine de ulasabilir"
ayberk-gokmen9081
İlk önce oyunun kurallarını öğrenmelisiniz, sonra da herkesten iyi oynamayı.
ayberk-gokmen9081
ayberk-gokmen9081
-Yüce Aynştayn
yinyang7900
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürebilir. Ama hayal gücü ise her yere
Albert Einstein
yinyang7900
"Bilimin güzel tarafı ona inansanız da inanmasanız da gerçek olmasıdır."
-Neil DeGrasse Tyson
yinyang7900
"Dünya dışında yaşam olmadığını mı iddia ediyorsunuz? Bu, okyanustan aldığınız bir kap suya bakarak, okyanusta balinaların yaşamadığını iddia etmeye benziyor!"
-Neil DeGrasse Tyson
gurkan-yanar2627
''Mastüɾbasyon ne kadaɾ seksse fizik de o kadaɾ matematiktiɾ.''
gurkan-yanar2627
''Mastüɾbasyon ne kadaɾ seksse fizik de o kadaɾ matematiktiɾ.''
-Richard Feynman
umit-aydemir5623
Sakın Sana Kötüsün DiyenIere AIdırma. Bana da GerizekaIısın GiyenIer OIdu. Ve Ben Atomu ParçaIayıp EIIerine Verdim. "Einstein"
umit-aydemir5623
Sakın Sana Kötüsün DiyenIere AIdırma. Bana da GerizekaIısın DiyenIer OIdu. Ve Ben Atomu ParçaIayıp EIIerine Verdim. "Einstein"
peri-alkim7767
Hawking; "Evrenin tanrıyla ilgisi yok"
onder-bektas6665
Tanrı zar atmaz. Albert Einstein'ın kuantum teorisi için söylediği söz.