Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Fizikte görelilik, matematikte teoremler vs araştırılası ilginç şeyler bulmak mümkün, fakat kimya ? Kimya üzerine ne gibi araştırmalar yapılabilir? Kitap önerisine açığım :)
Elektrikli otomobillerin piyasada çoğalması otomotiv mühendislerini nasıl etkiler?
internet nasıl çalışır? bağlantı nasıl hangi yollarla sağlanır?ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?
Tübitak fizik projesi için ne yapabilirim?
Arsiment prensibiyle alakali bir proje,fizik
asal sayılırın kesin olarak formülü bulundu mu ? bulunmadıysa bulunabilir mi ?
Edward Snowden'in yayınladığı uzaylı röportajı
İnsan günde kaç saat uyumalıdır? Sadece aptallar 8 saat uyur kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz?
İstisnalar neden vardır ?
Işık hem parçacık hem de dalgadır . Peki hem madde hemde aynı zamanda anti- madde olan bir VARLIK yada HİÇLİK var mıdır ?
Evrenin farklı yerlerinde zaman farklı akıyor , vede evrenin her yerinde ışık hızı aynı . Peki bilinen evrende hiç değişmeyen bir zaman dilimi var mıdır ?
3 Boyutlu Uzay Nasıl Bükülür?
Evrime epigenetik süreçler neden dahil edilmiyor ?
Aşağıdaki haber ve video ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Neden kuantum bilgisayarlarındaki kübitler dolanık olmalıdır
Merhaba, ben astrofizik okumak istiyorum. Herkes iş bulamazsın tarzında yorumlar yapıyor. Sizin görüşleriniz neler? NOT: 9. Sınıf öğrencisiyim.
İnsan günde kaç saat uyumalıdır? Sadece aptallar 8 saat uyur kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evren kaos üzerine mi meydana gelmiştir ?
Zaman kavramı denince ne anlıyorsunuz? Sizin için ifade ettiği anlam nedir? Soyut bir kavram mı somut bir kavram mı?
Tıp 1. sınıf öğrencisiyim . Tıbbi genetik uzmanlığı düşünüyorum . Sizce iyi bir moleküler biyolog olmak için genetik yüksek lisansı şart mı ?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »