Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüm Tartışmalar
Mühendislik dallarının Türkiye'de ki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Makina mühendisliği öğrencisiyim. İşimde iyi olmam için ne önerirsiniz?
Kemal(perfection) a hitabendir...yorumlarınız olursa paylaşırsanız sevinirim...
Uzay üç boyutlu değil mi, nasıl bir kütle ile belirli bir yönde bükülebiliyor?
Nüfus arttıkça dünya bizim için yetmeyecek her anlamda . Nüfusu stabil tutmak için yok oluş yaşamak zorundayız mıyız ? Yoksa tanrı dünyaya gene bir gök taşı mı fırlatmalı ?
Basketbolda ribauntu (Dikey sıçramayı ) biyomekanik olarak yorumlamam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
Video hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce 10 boyut mümkünmüdür?
Mandela etkisi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Neden mars bukadar önemli. Neden başka gezegen değilde Marsta koloni kurulmaya calisiliyor ?
Küresel Isınma Bittiği Zaman Ne Olacak? Buzsuz Bir Dünya Varlığını Devam Edebilir mi? Kaynak Paylaşmayın! Sadece Fikirleriniz Lütfen.
Evrenin bir açığı var mıdır ?
Yer çekiminin karakteristiğini anlamak üzerine bir düşünce deneyi.
Sizce insan klonlamak mümkün müdür? İnsan hücreleri üzerinde klonlama gibi deneylerin yapılmasının yasak olduğunu duymuştum.
Işığın hızını kütlesi olmayan bir cismin çıkabileceği en yüksek hız olarak kabul edebilir miyiz? Buradan hareketle kütleli bir cisim asla bu hızı yakalayamaz diyebilir miyiz?
Küreselleşme iyi midir yoksa kötü müdür ? ( Burada iyi ve kötü kavramlarını nasıl tanımlıyorsanız , öyle cevap verin )
Neden soğuk'un rengi mavi,sıcak'ın rengi kırmızıdır ?
Zaman kavramı denince ne anlıyorsunuz, sizin için ifade ettiği anlam nedir? Somit bir kavram mı soyut bir kavram mı?
Bazen rüyalarımda geleceği görüyorum ve o anı saniyesi saniyesine bire bir yaşıyorum. Bu bana dejavu yaşıyormuşum hissi veriyor. Sizce rüyalarımızda neden geleceği görürüz?
Zaman makinesi yapmak mümkün müdür ?
Sanırım dengesiz alanın evreni yok etmesini engelleyen şeyi düşünce yoluyla buldum. Fikrinizi yazın, devamı yorumda. Sizce doğru olabilir mi?
Kütle çekiminde enerjinin kaynağı nedir?
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »