morgan4658
Bir EMD icin minimum enerji nedir?
morgan4658
Var midir?
Sizce planck uzunlugu mu hesap edilmeli?
Devaminda aslinda kafamdaki soruyu soracagim.
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Hala net bir cevap arıyorum. Görmezlikten gelmedim.. :-)
Başlangıçta bir birim olarak kabul ettim bu düzeyi ama itiraz eden güçlü yaklaşımlar gördüm. Bakınıyorum.
morgan4658
Mantiken dalga boyu evreninkiyle kadar olabiliyor, Bu da planck mesafesini bir gun altust eder, veyahut, evrenin curvature’ina bagli olabilir.Bu kisim ise garip, emd sonucta tensoru izledim.
Ancak bunlar surulenler disinda, teoride 0 Kelvindeki bir yapida emd salinimi olup olmayacagi da onemli.Eger salinmiyorsa , ki bunu savunanlar var,bir limit olabilir.
morgan4658
Mantiken dalga boyu evreninkiyle kadar olabiliyor, Bu da planck mesafesini bir gun altust eder, veyahut, evrenin curvature’ina bagli olabilir.Bu kisim ise garip, emd sonucta tensoru izler.
Ancak bu surulenler disinda, teoride 0 Kelvindeki bir yapida emd salinimi olup olmayacagi da onemli.Eger salinmiyorsa , ki bunu savunanlar var,bir limit olabilir.
morgan4658
Dalga boyu evreninki kadar uzayabiliyor, Bu da planck mesafesini bir gun altust eder, veyahut, evrenin curvature’ina bagli olabilir.Bu kisim ise garip, emd sonucta tensoru izler.
Ancak bu surulenler disinda, teoride 0 Kelvindeki bir yapida emd salinimi olup olmayacagi da onemli.Eger salinmiyorsa , ki bunu savunanlar var,bir limit olabilir.