Eh tum fizikciler uyduruyor demek ki.
Saadete gelsin, daha once farkindalik yaratmadan , zaman boyutlarini yazmamistin. Astral boyut, ruhlar, Takyonik bedenler, araf falan.O seviyede aydinlat uyduranlari.
Toronto universitesi, senin varligini reddettigin higgs bozonunu kesfeden CERN ekibi, gravitonun olamayacagini soylediginde kulaklari cinlayan tum kuantum fizikcilerini aydinlat.
Zaman nedir? Evrene dair anlaşılamayan gerçekler...
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
Yahu adamlarin yaptiklarina, emeklerine, milyon dolarlik calismalarina balon diyorsun, sonra da saygim var diyorsun.
Onlardan ne destegi alayim? Hicbiri kalkip da buraya bakmaz etmez.
Saadete geldiginde , yani astral di, uzayliydi, 3 harflilerdi - ki diyeceksin en sonunda, takyonlardi ruhlardi, o zamana kadar kabul, okuyacagim.Ama yarim birakmak yok,sen yeter ki finali yaz.
"Onlardan ne destegi alayim? Hicbiri kalkip da buraya bakmaz etmez."
İddianı doğrulamaya çalışmak veya benimkini çürütmek için psikolojik bir destek arayışında olduğunu kastettim moron! Bunu bile anlayamıyorsun. Kalkıp da buraya mı bakıcaklar diyor, yazışmak zorunda kaldığım IQ bu.
Açtığım başlığın altında zırvalamaman için sana para mı vermeliyim abisi ya? Tamam, süper karaladın da beni... Şimdi şu başlık altından bir s.ktir olup gider misin? Finale geldiği zaman haber vericem ben sana. Düşüncelerle tartışmak istiyorum çünkü ben şu aşamada ve gerizekalılarla bunu yapamıyorum.
Ve bunu yaparsan eğer noktalama işaretlerinin nasıl kullanılacağını dahi bilmeyen, kendisini düzgün ifade edemeyen, cümle kuramayan, yetersiz bir embesille yazışmak zorunda bırakmamış olacaksın beni.
"Saadet" de değil o kelime sadet, gerizekâlı seni.
Bu daha da iyi. 2015’i unutmus olamazsin :) cagristirdigini al us tune madem, senin yapina musait.
Neyse takip ediyorum, arka sokaklar gibi uzamasin ama.Zuzaylilara kadar sustum.
-Susun deli konuşuyor, konuş deli!
2015 ney oğlum lan? Sanrı geçirirken böyle mi sayıklıyorsun?
"cagristirdigini al us tune madem".
Bu ne oğlum, bunu da anlamadım. Seni bazen bu Türkçe ile sadece ebeveynin ve doktorun anlayabiliyor olmalı.
Bu arada yazdıkların içinden müon yazıp filtreleme yaptım. Müonların ilgili durumu ile ilgili şöyle bir başlık açmışsın:
https://www.fizikist.com/beyin-firtinasi/43191/
Tam tahmin ettiğim gibi işte konudan bir b.k anlamadığın sözkonusu başlık altında attığın postların içerikleriyle sabit. Hiçbirşeyi anlayamadığın için sorup durmuşsun, şu nasıl, bu nasıl oluyor, ne anlama geliyor falan... Anladığını sandığın az miktarda şeyi de yanlış anlamışsın ki bu normâl sonuç senin için.
Ben malımı tanırım abisi. Neyse konuyla ilgili biraz belki birşeyler de öğrendin sayemde yine. Gerçi IQ düşük olunca sistem bilgiyi işleyemiyor ve sonucunda bir başlıktan diğerine aptal aptal dolaşmak zorunda kalıyorsun hâliyle.
-Susun deli konuşuyor, konuş deli!
Bu ne oğlum, bunu da anlamadım. Seni bazen bu Türkçe ile sadece ebeveynin ve doktorun anlayabiliyor olmalı.
Bu arada yazdıkların içinden müon yazıp filtreleme yaptım. Müonların ilgili durumu ile ilgili şöyle bir başlık açmışsın:
Tam tahmin ettiğim gibi işte konudan bir b.k anlamadığın sözkonusu başlık altında attığın postların içerikleriyle sabit. Hiçbirşeyi anlayamadığın için sorup durmuşsun, şu nasıl, bu nasıl oluyor, ne anlama geliyor falan... Anladığını sandığın az miktarda şeyi de yanlış anlamışsın ki bu normâl sonuç senin için.
Ben malımı tanırım abisi. Neyse konuyla ilgili biraz belki birşeyler de öğrendin sayemde yine. Gerçi IQ düşük olunca sistem bilgiyi işleyemiyor ve sonucunda bir başlıktan diğerine aptal aptal dolaşarak saçmalamak zorunda kalıyorsun hâliyle.
Ben malımı tanırım abisi. Neyse konuyla ilgili biraz belki birşeyler de öğrendin sayemde yine. Gerçi IQ düşük olunca sistem bilgiyi işleyemiyor ve sonucunda bir başlıktan diğerine aptal aptal dolaşarak saçmalamak zorunda kalıyorsun hâliyle.
Sen Einstein mı zannediyon Gökhan deveci
Sen kendini Einstein mı zannediyorum Gökhan Deveci
Sen kendini Einstein mı zannediyorsun Gökhan deveci