turker-turksever2890
Siber güvenlikle alakalı olacak, bugün Instagram'dan Jonathan Galindo isimli birisi bana benim IP, isim, telefon numaram gibi bilgilerimi attı. Bunları Instagram hesabımdan nasıl buldu?
turker-turksever2890
Ne tür bir taktik olduğunu öğrenirsem çözümünü de öğrenirim diye umuyorum.
maxwell4493
Bu fotoğrafa tıklayanların hesabı ele geçiriliyor" diye bir haber görmüştüm şu an
maxwell4493
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
maxwell4493
Böyle bir fotğrafa tıklayın mı
maxwell4493
Böyle bir fotoğrafa tıkladın mı
morgan4658
https://www.google.com/amp/s/www.geosurf.com/blog/how-to-find-ip-address-from-instagram/amp/ Ama tel no?
morgan4658
Bence sen bir dosya actin. Ipni bulur ama tel no vs icin tel veya pcne sizmasi gerekir
maxwell4493
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
maxwell4493
İnstagram da galindo adlı oyunun fotoğrafını koyuyorlar. Sonra fotoğrafa tıklayanlara yukarıda anlatılanlar da olduğu gibi ya virüsü bulaştırıyolrar ya da diğer bilgilere ulaşıyorlar. Bence bu virüş bir şey yaqmaz ne de olsa Türkiye siber saldırı sıralamasında 3. yani her an bir siber saldırı hesabını ele geçirebilir.
turker-turksever2890
Ben dosya açmadım, instagramdan biri bana yazmıştı bende arkadaşım sanıp alaya vurdum (bir gün önceden arkadaşım onun hakkında bana bir şeyler demişti) ama sonra ip adresimi falan söyledi :D sadece yazıştığı kişinin ip adresini nasıl bulursun ki
turker-turksever2890
Adamın fotoğrafını araştırdım, sanıldığı kadar gizemli değil. Herhalde daha önceden birkaç kişi bahsettiğiniz fotoğraflı hesaplara büyük şikayette bulunmuş bu yüzden o fotoğraflı hesapları instagram 5 saniye içinde kapatıyor. Ama bana yazanın fotoğrafı bu değildi başkaydı. Asıl anlamadığım nasıl sadece instagramdan ip, telefon gibi şeyleri bulması
maxwell4493
İnstagrama kayıt olurken herhalde onay için sana SMS gönderiliyor ve instagramım sana SMS göndermesini kabul edersin bu hesabına kaydediliyor. İsim de büyük ihtimalle instagrama kaydettiğin isim ya da gmailindeki isimdir.
maxwell4493
0İnstagrama kayıt olurken herhalde onay için sana SMS gönderiliyor ve instagram sana SMS göndermesini kabul edersin telefon numaran bu hesabına kaydediliyor. İsim de büyük ihtimalle instagrama kaydettiğin isim ya da gmailindeki isimdir.
turker-turksever2890
Arkadaşımla kullandığımız ortak bir hesaba da yazmış ben her yerden engellesem de bir şekilde yazıyor. Arkadaşım durumu pek bilmediği için ortak hesaptan adama onun ip adresini bulduğunu yazmış adamı biraz korkuttu ama aslında bulmamıştık. Ne önerirsiniz?