ege-arazsu1526
Bana bu yeni başladığım yolda yoldaşlık edicek birisini arıyorum , fizik yolunda
ege-arazsu1526
Ben 9.sinifa yeni başladım ve 2 seneyi aşkın süredir resmen fiziğe aşığım diyebilirim , ama artık somut birşeyler yapmak isitiyorum ,hedefim dünyanın en iyi teorik fizikçisi olmak ,ve kendime buyolda bana yardım edebilecek güzel bir yol arkadaşı arıyorum , ( dipnot : nerdüm) eğer bana yardım etmek isteyeniniz olursa çok iyi işler basarabilecegimize inanıyorum . Umarım biriniz bu teklifini kabul eder yaş onemli degil üniversiteli olsanız da önemli değil
uzay-kaya5371
Merhaba, tanışabiliriz dostum
ege-arazsu1526
Sana nasıl ulaşabilirim?
ohmansorry7604
teorik fizikten biraz uzak durmalısın lee smolinin trouble of physics kitabını okumalısın türkçe basımıda var fiziğin krizi adıyla
ohmansorry7604
teorik fizikten biraz uzak durmalısın lee smolinin trouble of physics kitabını okumalısın türkçe basımıda var fiziğin krizi adıyla
ohmansorry7604
sicim teorisi loop quantum gravity gibi teoriler yanlışlanamaz teorilerdir tamamen matematiksel teoriler teorik fizikçiler gittikçe matematikçilere dönüşmeye başladı evet fizik matematikle diğer bilimlerden daha ilişkili fakat matematik sadece bir araç ama nedense şimdi gerçekler araç matematik ise laboratuvar deneyi oldu
ohmansorry7604
sözlerimi dikkate almayabilirsin ama şunu bil matematiğin seni kontrol etmesine izin verme sen onu kontrol et
ege-arazsu1526
Birde anladığım kadarıyla biraz meşgul birisisin çünkü biraz geç cevap veriyorsun ama önemli değil, sana nasıl ulaşabilirim ?
fiziksevdalisi1818
Fizik yolunda olman doğru bir karar.
Istersen burda hepimiz yardim edebiliriz hepimiz bu sitede bunun için varız
turker-turksever2890
Count Mephisto #1242 discord hesabım istersen fizik hakkında konuşabiliriz. Bir de sunucum vardı ama özelden atarım buraya atarsam reklam olur