turker-turksever2890
rdos sitelerine alınmak için
turker-turksever2890
Sizce bu siteler gerçek midir? Biraz kurgu gibi geliyor ama...
maxwell4493
Deeqweb abartılıyor bence ben girmedim ama bir sürü yazı okudum siteye her gün bir sürü kişi merak ettiği için giriyor haliyle bundan faydalananlarda var tordan girilebilir deniliyor ama tor yetersiz, bunun yanında güvenlik yazılımları da gerekiyor
turker-turksever-21008
Tor yetersiz zaten o yüzden chaosvpni kuracağım.
muhammed-memis-21332
Tor ne anlamda yetersiz
muhammed-memis-21332
İstediğin oniona giremiyormuşum yoksa virüs vb. Korunma anlamında mı yeterziz
muhammed-memis-21332
İstediğin oniona giremiyormusun yoksa virüs vb. Korunma anlamında mı yetersiz
turker-turksever-21008
Deep Web’in son katmanlarında denilene göre Nikola Tesla’nın buluşları vb. var. Gerçekliği belli olmayan şeyler olsa da insan merak ediyor tabi. Ama bu katmanlarda gezinmek onion uzantılı sitelere girmek kadar basit değil. Bir kere bunlar onion değil rdos veya LLL uzantılı siteler ve Tor browser da işe yaramıyor bunda. Bunun için chaosVPN denilen başka bir şey kurmak gerekiyor ve chaosVPN’ı kurunca da adminin seni kabul etmesi gerekiyor. ChaosVPN ancak linux da kurulur. Bu kadar şey yapmadan önce bir sorayım dedim
ahmet-yilmaz2230
Deepwebe girmek için adresi bilmen gerekiyor, sadece adresleri açan tarayıcıyı yükleyerek giremessin. Deepweb ilgili adrese sadece bilgisi olan kişiler girebilsin, başkaları giremesin diye oluşturulmuş gizli internet diyebiliriz. Site sahibi ya da onu tanıyan biri aracılığı ile adresi öğrenebilirsin, arama motoruyla bulamassın.
turker-turksever-21008
Site sahibini tanımak zor olur :D