fiziksevdalisi1818
Fiziğe meraklıyım ve daha fazla bilgi öğrenmek istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Sizin fiziği sevme merak etme başlama deneyiminiz nasıldı?
morgan4658
S.Hawking 11 evren arasini ancak notrinolar ziyaret edebilir , o zaman CERN portakalda vitamindi.Sonra degistirdi fikirlerini ama, notrino nedir diye arastirirken gerisi geldi.
morgan4658
Hawking 11 evren arasini ancak notrinolar ziyaret edebilir dediginde , o zaman CERN carpitma lati portakalda vitamindi.Sonra degistirdi fikirlerini ama, notrino nedir diye arastirirken gerisi geldi
morgan4658
ng 11 evren arasini ancak notrinolar ziyaret edebilir , o zaman CERNdeki son carpistiricilar portakalda vitamindi.Sonra degistirdi fikirlerini ama, notrino nedir diye arastirirken gerisi geldi
fiziksevdalisi1818
Fizik öyle güzel ki öğrendikçe ogrenesim geliyor sanki bir kara delik sürekli içine çekiyor.
maxwell4493
Benim fizikle tanışmam okuduğum bir bilimkurgu kitaqıyla başladı. O zamanki fizik anlayaşımla şimdiki bakış acım değişsede halen fizğe meraklıyım
turker-turksever-21008
Ben kendimi bildim bileli sorgularım, belli bir bilim dalına göre hareket etmezdim. Yani soru sorup cevabını arardım, hala böyleyim gerçi ama zaman geçtikçe fizik, kimya gibi bilim dalları ve felsefeye göre sorgulamaya devam ettim
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Oğlum traş olurken sordu: Işık dursa ne olur? Tatmin edici cevap ararken, bulaştım.
fiziksevdalisi1818
Benimki ise fiziği çok seven bir arkadaşımın bana uzayla ilgili şeyler anlatmasiyla baslamisti
maxwell4493
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
maxwell4493
Burtay bey bu yazıda size ait olmalı
muhammed-memis-21332
Okula gidecek yaşta olmadığım zamanlarda bile bir şeyler icat etmeye çalışırdım galiba doğuştan
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
@Maxwell, Doğru... İlk sonuçlarım... :-)
Kıyaslandığında şu anki durumu epey evrildi.
Buradan gelip, geçen arkadaşların çok büyük katkısı ve bilgilendirmesi oldu.
Yoksa bu kadar derine inemezdim.
Onların soru ve cevapları, çok işime yaradı.
@Fiziksevdalisi, Soruyu sormak kadar "doğru soruyu veya soruyu doğru şekilde sormak"da faydalı.
Bazen önüne anlamsız bir soru gelebilir, ya da aklına...Hemen değersizleştirip atma. Veya verilmiş cevapları "bu böyledir zaten" deyip bırakma..
Altında başka soru var mı? Bak!
O zaman çok zevkli oluyor. :-)
fiziksevdalisi1818
@burtay Çok teşekkür ederim inşallah istedigim gibi bir fizik mühendisi olurum d
fiziksevdalisi1818
@burtay Çok teşekkür ederim inşallah istedigim gibi bir fizik mühendisi olurum
fiziksevdalisi1818
Onuncu sınıfa gidiyorum ve üç yıl sonra üniversite sınavına girip hedefime ulaşmayı amacliyorum
fiziksevdalisi1818
Onuncu sınıfa gidiyorum ve üç yıl sonra üniversite sınavına girip hedefime ulaşmayı amacliyorum