bora-topatan1088
çok verimli bir motor hakkında fikrim var bana aynı isimli instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.
bora-topatan1088
lütfen yardım lazım bu fikirimde bu nedenden dolayı fikirinizi almam lazım lütfen bana ulaşın instagram hesabımdan.
bora-topatan1088
tamamdır
bora-topatan1088
benim aklıma bir anda gelen bir icat var. İcat bir motor ama çok özel bir motor farkı şu bu motor kuantum kilitlenmesinden yararlanırak yapılabilecek bir motor biliyorsunuzki kuantum kilitlenmesi süperiletken ile mıknatıs arasında olan reaksiyona denir bu reaksiyon için herhangi bir metale azot ile işlem uygulanır ve azotun donma seviyesine getirilir ve süperiletken oluşturulur. BU şekilde fiziksel bir temas ve sürtünme olmadan kilitlenme oluşur süperiletken ve mıknatıs arasında. Fikrim şu eğer bir absolute çember yapılırsa mıknatısla ve ortasına süper verimli dinamo koyulursa çemberin üstüneden süper iletken koyulursa ve ittirilirse bildiğiniz gibi sürtünme oluşmayacağından dolayı o iletken sonsuza kadar dönücek tabii hava sıcaklığı azotun donma seviyesine getirilir ise ve herşey hazırlandıktan sonra dinamonun katlanabilen ucunu süper iletkene takarsak ve o iletkenin dönme yani (dairesel haraketinden) enerji oluşturulursa ve bu motor büyük kütlede olursa yani bir hadron çarpıştırıcısı boyunda olursa benim fikrime göre bil ülkeyi sonsuza kadar elektrik seline boğabilecek enerjiye sahip olunur. Doğrumudur ?
bora-topatan1088
yanlışlıkla eksi attım kendime
bora-topatan1088
morgan bey sizce ?
morgan4658
Sanirim azotla degil baska bir gaz karisimiyla yapiliyor.
Azotla bile olsa, henu tam dusunmeden ilk elestirimi yapayim.
Gazi donma seviyesine indirmek icin oldukca enerji gerekir.Cunku bu deneylerdeki kucuk cemberle kiyaslanacak gibi degil.
Spguma ile harcanan enerjinin disindakini bir devir daim sistemi yapilacagini sanmiyorum.Surtunme sifirlansa bile "koyulursa ve ittirilirse" dediginiz kisimda genelde sistem cokuyor.Kutle arttikca bu yapilamiyor, bir silgiyi dikkatlice koymak ile, 50 tonluk sistemde durum degisir, tabii ki bana gore.
morgan4658
Ama sistemi sekillendirip sunarsaniz , neden olmasin, fikir ekleriz, elestiririz, dogrulariz.
vide-supra1191
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
arif-gonen7309
enejiyi üretmek basit sayılır ama depolamak daha fazla zahmet ister.