Tesla’nın gözünde beliren ışık patlamaları
Tesla’nın gözünde beliren ışık patlamaları
Önce sol tarafta altın ve sarı rengi tonlarında rahatlatıcı bir renk belirdiğini ve aniden gözünde bir parlama olduğunu belirtiyor tesla
Yani bilemiyorum bir keresinde sokakta yürürken o patlamaların ardından 180 derece ters dönmüş
Ve eli üzerinde yürümeye başlamış
Ben de bir ara uyurken mor renkli lacivert karışımı küçük garip şeyler görüyordum.Daha çok küçük yaştaydım.Bu olay her uykuya daldığımda gerçekleşince dayanamadım.Sanki mor Işık’tan oluşmuş böcekler.Sonra beni bir artık cinci hocamı yoksa İmammı ne mi işte onun yanına götürdüler.O imam da bana muska taktı.Sonra bir daha öyle bir şey hatırlamıyorum. :D Bir de bence Tesla aşırı zeki ve garip doğduğunda garip şimşekler çakmış diyorlar.Hatta ebesi Teslaya Yıldırımlar Çocuğu adını takmış.Tesla çok özel biri.Sanki bu Dünyadan değil
Niye her mesajda -1 var kesin onlar attı
Neden hepsine eksi verdiniz? :D kendi kitabında yazıyor bunlar
11 gün sonra
Nikola Tesla az uyuduğu söylenen biri. Uzun süre boyuca yorgun olan birinin başına bu tür bir olay gelmesi oldukça olası.
Nikola Tesla az uyuduğu söylenen bir kişi. Yorgun bir kişinin başına böyle bir olay gelmesi oldukça olası.
18 gün sonra
Ama bu farklı, bu ışık saçılmalarından sonra hep tuhaf olaylar yaşarmış: Büyük buluşlar bundan sonra olurmuş ve bir keresinde güvercini ölmüş