burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Anti Madde için fikirleriniz nedir?
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Evrendeki madde ile anti madde oranı eşit değil. Sizce bu neden olabilir?
Eğer anti madde galaksiler olsaydı, tüm madde ile tam yokoluşa yöneleceği için, evrenin bir kısmından bol miktarda gama ışını gelmesi gerekindi. Ama böyle bir tespit olmadığına göre, anti madde evrenin bir tarafında toplanmış filan da değil.
O halde, başta eşit olması gereken anti madde nerede?
turker-turksever2890
Evrendeki her şey birbirini etkiler
turker-turksever2890
Evrendeki her şey birbirini etkiler: Anti madde, evreni anti evrene çevirir ve dolayısıyla zaman ters akar, yer çekimi yer itimine döner, kıyametten büyük patlamaya doğru entropinin ters hali yaşanır
morgan4658
Anti madde ile dedikleriniz arasinda en ufak bir baglanti yok Turker Bey
5478
Ether maddesiyle aynı şeymi yani ?
bora-topatan1088
uzayda zaman kütleden dolayı bükülür ama antimadde bükülmez çünkü antimadde adındanda anlaşılabileceği gibi madde gibi işlemez. Antimadde duyu organları ile algılanamaz veya tespit edilemez bu yüzden sadece teori ve kağıt üzerinde konuşmaktan başka bir şekilde ifade edilemez şimdi evrendeki antimadde oranının eşit olduğunu söylediniz ama antimaddenin normal madde gibi hareket edebileceğini hiç düşünmediniz aslında antimadde kararsız parçacık gibi bir davranış sergileyebilirde sonuçta antimadde duyu organları ile tespit edilemez değilmi eğer daha detaylı konuşmak isterseniz aynı isimli instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz
morgan4658
Bora Bey sanirim konulari karistirmissiniz.
bora-topatan1088
nasıl yani ben yanlış yeremi yazdım şimdi
morgan4658
Antimadde uzayzamani buker, tespit edilir,kisacasi normal madde gibi davranir.Herhalde siz kara madde ile karistirdiniz.
bora-topatan1088
pardon aynen haklısınız karıştırdım pardon vallahi doğru şimdi gördüm
bora-topatan1088
sizden yardım alabilirmiyim bir konu hakkında
morgan4658
Ne konuda Bora Bey '