optimus1009
mesela, hatırlamiyoruz ama kuranda öyle der.demek ki doğmadan önce de vardık.ve bir takım anılar biriktirmiş olabiliriz,silinmiştir veya unutmuşta olabiliriz.farklı fizik kurallarının olduğu bir yer olabilir bence de.farklı neden sonuçlar olabilir.beni aşıyor açıkcası.
reenkarnasyon inancıma ters sonuçta onda olayları tanrı yönetmiyor.spontane gelişiyor.hem reenkarnasyonda hayvan veya çiçek olma gibi şeylerde var.tamamen ters yani inancıma.tanrı istese bunu da yapar ama durduk yere yapmaz böyle bişey.
mesela; kuran da aşağılık maymunlar olun dedik der.yani fiziken ve %1 genetik değişimle de maymunumsu bir görüntüye çevrilmiş insanlar vs..
neandertal dediğimiz insanımsılar belki bu helak olmuş insanlardır.sonuçta biçok kavim biçok kere helak olmus.tabi sen inançlımısın bilmiyorum ama konuyu buraya nasıl getirdim anlamadım bende. xD
yani haklısın, bence de doğmadan önce vardık.ki yoktuk diyemem zaten.ayet var.
optimus1009
mesela, hatırlamiyoruz ama kuranda öyle der.demek ki doğmadan önce de vardık.ve bir takım anılar biriktirmiş olabiliriz,silinmiştir veya unutmuşta olabiliriz.farklı fizik kurallarının olduğu bir yer olabilir bence de.farklı neden sonuçlar olabilir.beni aşıyor açıkcası.
reenkarnasyon inancıma ters sonuçta onda olayları tanrı yönetmiyor.spontane gelişiyor.hem reenkarnasyonda hayvan veya çiçek olma gibi şeylerde var.tamamen ters yani inancıma.tanrı istese bunu da yapar ama durduk yere yapmaz böyle bişey.
optimus1009
reenkarnasyon inancıma ters sonuçta onda olayları yaratıcı yönetmiyor.spontane gelişiyor.hem reenkarnasyonda hayvan veya çiçek olma gibi şeylerde var.tamamen ters yani inancıma.rab istese bunu da yapar ama durduk yere yapmaz böyle bişey.
optimus1009
reenkarnasyon inancıma ters sonuçta onda olayları programcı yönetmiyor.spontane gelişiyor.hem reenkarnasyonda hayvan veya çiçek olma gibi şeylerde var.tamamen ters yani inancıma.programcı istese bunu da yapar ama durduk yere yapmaz böyle bişey.
optimus1009
mesela, hatırlamiyoruz ama kitapta öyle der.demek ki doğmadan önce de vardık.ve bir takım anılar biriktirmiş olabiliriz,silinmiştir veya unutmuşta olabiliriz.farklı fizik kurallarının olduğu bir yer olabilir bence de.farklı neden sonuçlar olabilir.beni aşıyor açıkcası.
reenkarnasyon inancıma ters sonuçta onda olayları programcı yönetmiyor.spontane gelişiyor.hem reenkarnasyonda hayvan veya çiçek olma gibi şeylerde var.tamamen ters yani inancıma.programcı istese bunu da yapar ama durduk yere yapmaz böyle bişey.
optimus1009
mesela; kuran da aşağılık maymunlar olun dedik der.yani fiziken ve %1 genetik değişimle de maymunumsu bir görüntüye çevrilmiş insanlar vs..
neandertal dediğimiz insanımsılar belki bu helak olmuş insanlardır.sonuçta biçok kavim biçok kere helak olmus.tabi sen inançlımısın bilmiyorum ama konuyu buraya nasıl getirdim anlamadım bende. xD
optimus1009
mesela; kitapta da aşağılık maymunlar olun dedik der.yani fiziken ve %1 genetik değişimle de maymunumsu bir görüntüye çevrilmiş insanlar vs..
rojbin-ozden6614
bende inanıyorum:D sadece düşüncelerime mantıklı yollar arıyorum yoksa inaniyorum
morgan4658
Evrenimiz Big Bang ile basladi.Paralel bir evren varsa, Big Bang onu baglamaz.Yani evrenlerin birbirlerine baglamtisi olmasi bence imkansiz.Ruyalarin tamamen beyin faaliyeti oldugunu dusunuyorum.
rojbin-ozden6614
Big Bang sadece bir teori gerçekliği kesin değil zaten kesin olsaydı paralel evrenlerden bahsetmezdi bilim adamları bu yüzden bizde sadece olasılıkları üzerine konuşuyoruz