pikacu9892
Fizikistin sahibi kim ? gizli gizlimi aramızda takılıyo gercekten merak ediyormuyum ?
Bence aziz sancar :)
Belkide fizikle alakası olmıyan bi yazılımcı ?
Hayat hikayesi ne ?
Evrim ağacını sahtesimi:)
athena4296
Valla ne hakkımızda da ne internette bi yerde yazmıyor.Ben de merak ediyorum kendilerini. Belki de şuan bu konuşmaları okuyup gülüyordur.
athena4296
Ama bence bi fizikçidir
hic-kimseyle-tartismaz9132
Bir grup fizik gönüllüsü öğretmen ve öğrenci...
Özverili bir çabayla, siteyi ülkemizdeki ciddi bir eksikliği, doğru bilgi edinme ve seviyeli tartışma ortamı oluşturma adına uğraşıyorlar.
Şahsen kim olduklarını bilmiyorum. Ön plana çıkmak ya da bu işten herhangi bir pay çıkarma hedefinde değiller. Yoksa şimdiye kadar haklarında bilgi sahibi olurduk.
pikacu9892
Bu sitede reklam goremedim bencede bi cıkar amacları yok ama sen nerden biliyorsun Bir grup fizik gönüllüsü öğretmen ve öğrenci...olduklarını ida şu sende onlardan birisin tartışmaz bey
pikacu9892
0Fizikistin sahibi kim ? gizli gizlimi aramızda takılıyo gercekten merak ediyormuyum ? Bence aziz sancar :) Belkide fizikle alakası olmıyan bi yazılımcı ? Hayat hikayesi ne ? Evrim ağacını sahtesimi:) #fizikist #neayak #foklaryanliz #fizyolojiktetanoz #kırkayak pikacu 22 Nisan 2019 0Valla ne hakkımızda da ne internette bi yerde yazmıyor.Ben de merak ediyorum kendilerini. Belki de şuan bu konuşmaları okuyup gülüyordur.Beyzagül Kılıç 23 Nisan 2019 0Ama bence bi fizikçidirBeyzagül Kılıç 23 Nisan 2019 0Bir grup fizik gönüllüsü öğretmen ve öğrenci...
Özverili bir çabayla, siteyi ülkemizdeki ciddi bir eksikliği, doğru bilgi edinme ve seviyeli tartışma ortamı oluşturma adına uğraşıyorlar.
Şahsen kim olduklarını bilmiyorum. Ön plana çıkmak ya da bu işten herhangi bir pay çıkarma hedefinde değiller. Yoksa şimdiye kadar haklarında bilgi sahibi olurduk.
Hiç Kimseyle Tartışmaz 23 Nisan 2019 0Bu sitede reklam goremedim bencede bi cıkar amacları yok ama sen nerden biliyorsun Bir grup fizik gönüllüsü öğretmen ve öğrenci...olduklarını ida şu sizde onlardan birisin tartışmaz bey tebrik ederim guzel bi site
morgan4658
Youtube’da videolari var, suratlari bile ortada.Isteyen sempozyumlarina katilabilir.Makalelerini okuyun , videolari izleyin
morgan4658
https://www.fizikist.com/kunye/
pikacu9892
Way be morganın konustuğu yerde herkes susar
busra-aktas7709
Fizikist in sahibi acaba fizikçi mi ve yahut sadece bir kurucumu aklımızda bir çok soru var tabii bende merak ettim şimdi :D
morgan4658
https://www.whois.com/whois/fizikist.com
athena4296
Linkesin de Emre Altın yaz çıkıyor. Birçok projesi var özellikle 59 saniye yi çok sevdim. Çok zeki ve eğlenceli bir adam gibi duruyor. Bir nevi Einstein :D