hasan-can-yuksel5109
Sayın fizikist;
Ben yıllardır zaman yolculuğu hakkında büyük merak içerisindeyim. özellikle zaman yolcuları hakkında bir çok video izledim. Bunlar gerçek mi? Cevap için şimdiden teşekkürler...
optimus1009
Evrende bir yer işgal ediyorken nasıl zamanda ileri veya geri gidebilirsin ki?
Yani seni oluşturan atomlar öncesinde başka birseyi oluşturuyordu. Zaman da geri gidecek olursan sendeki atomlar da geri gider ve gittiği anda ne iseydiler onu oluştururlar.Bu sendeki atomlar geçmişte x zamanında bir taşa,ağaca,aslana,insana veya başka bişeye aitti.Hal böyle iken ve tüm evren geçmişe saracağından bu denklemden şimdiki seni çıkarırsak evrende boşluk oluşur.Kısaca geri gidilmez.Tabi bu benim fikrim katılmayan arkadaslar olursada nedenini dinlemek isterim.Bence olmaz.
morgan4658
Su klasik X kisisinin son model gozluk takmis olmasi, 80 sene oncesine ait cep telefonlu kadin olayi gibi misallerse, hepsi safsata.
rick-sanchez2523
zaman yolculuğu için çözülmesi gereken problemler var fizikte örneğin sicim teorisinin doğruluğu boyutların varlığı paralel evrenlerin varlığı birleşik alan teorisi vb. bunlar çözülmedikçe zaman yolculuğunu konuşmanın bir anlamı yok ve ayrıca o gördüğün videoların neredeyse hepsi yalan.
athena4296
İnternette çoğu kullanıcı senin gibi bilim merakı için araştırma yapan kişilerin bilim tutkusundan faydalanarak yalan yanlış videolar ve resimler düzenleyip ortaya atıyor.E hal böyle olunce gerçek ve yalan bilgi karışıyor.
athena4296
Bu konuda meraklanmakta haklısın yani.