mehmet-akif-ersoy8298
Beyaz delikler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
mehmet-akif-ersoy8298
Bence zıtlar birliği olan bu Evrende bunu düşünmek oldukça doğaldır. Kendi fikrime gelicek olursak ya gerçekten kara deliğin yaptıtklarının tersini yapan bir beyaz deliğin olması gerekir veya bu etkileri yapıcak bi Kara delik yani başka bir çeşit karadelik olacağını düşünüyorum . Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
rick-sanchez2523
Zıtlar birliği açısından düşünüldüğünde var olabilecekleri akla yatkın geliyor akdeliklerin özellikleri gerçekten ilginç içine hiçbirşey giremez herşeyi dışarı iter diye söyleniyor akdelikler eğer var iseler negatif enerjinin göstergelerinden biridir karadelikler yoğun miktarda kütlenin çökmesiyle oluşuyor peki akdelikler yoğun miktarda negatif kütlenin cokmesiylemi oluşur derseniz orasını bilemem hem bence akdelikler evrenin sınırlarında bulunmalı cunku bu özellikleri sayesinde uzayın genişlemesini sağlayabilirler diye düşünüyorum
rick-sanchez2523
Ve hatta son yazdığım cümle doğru olabilir belkide evrendeki bütün karadelikler akdeliklerle bağlantılı ve akdeliklerinde evrenin sonlarında olduğunu söyledim bu sayede evren genişliyor evrendeki yoğun kütle için büyük bir alan (uzay ) gerekir ve karadeliklerde bu yoğun kütleyi enerjiye dönüştürür akdeliklerde bu enerjiyle uzayı genişletir (negatif enerji)!! Emin olun bunları uydurmadım üzerinde düşündüğüm şeyleri sizlerle paylaştım
optimus1009
Yalnız arkadaşlar onun adı öyle "kara delik"
Orda bir delik olduğunu kim söylüyor ki zıttı yani beyaz delik olsun?Anlamadım. Öyle demişler, delik olduğundan deil.
mehmet-akif-ersoy8298
Delik olmadığını biliyorum fakat solucan delikleri kara delikler hep böyle isimlendirmişler. Orda bir karadelik olduğnu biliyoruz ama şekli hakkında bir bilgimiz yok ayrıca.