kadirhan7235
yaklaşık 3 ay önce kuantum sıçraması yaşadım gece yattıkdan sonra başıma geldi korkularım bir anda yok oldu 2 gece uyuyamdım da IQ seviyemin yükseldiğini düşünüyorum başına gelen varmı?
kutsal-bilge1490
Algı yanılsaması.
Soru ve anlatış şekli 16-23 yaş arası nadiren gözüken beden-ruh ayrılması deneyimine benziyor. (Budizm inancını ve gümüş kordon konusunu inceleyin) .
Aslen algı düzeyinde, çoğunlukla meditasyon sonucu deneyimlenen bu duruma, doğal yollarla nadiren ulaşılır.
Zeka seviyesi artması yoktur. Sadece algı düzeyi arttığı için, gereksiz ayrıntılar değerlendirmeden çekilir. Ancak, Uyku ihtiyacı azalsa da, gereksiz verileri ayıklayan uyku-rüya düzeni olmadığı için, bir süre sonra yarı uyanık halde halüsinasyonlar ve algı yanılsamaları gözükebilir. Bu da zeka düzeyinde geçici gerilemelere yol açabilir.
.
Sonuç, fizikle veya pozitif fen bilimleriyle açıklanabilecek bir deneyime benzemiyor.
kadirhan7235
hocam dediğiniz konuyu inceledim benzerlikler var fakat tam olarak dediğiniz şeyi yaşamadım kuantum sıçraması yaşadım olay tahminimce 4-5 sn sürdü kuantum atom modelini olayı yaşarken hissettim yaşadım dediğiniz olumsuz şeyleri hiçbirini yaşadım Allaha şükür
kadirhan7235
olaydan sonra albert einstei ın kuantum sıçraması vidiolarını izledim beynimde olan şeyle albert eintein ın sıçrama ile söylediği kanıtladığı şeyler aynı enerji açığa çıktı çok büyük bir beyinsel gelişim meydana geldi diyebilirim..okumaya öğrenmeye ilgim aşırı derecede arttı özellikle bir anda bilim merakı ortaya çıktı daha önce bilimin ne olduğunu bilmezken şuan çok farklı hedeflerim ortaya çıktı..
akgun-yayla5411
alemler icicedir baska alemlere gecmis olabilirsin.18 bin alem var
hic-kimseyle-tartismaz9132
Kabaca, kuantum temel parçacıkların belirli bir alanda yoğunlaşması ya da alanın daralması sonucu bazı parçacıkların alan içinden kaybolup, alan dışında tespit edilmesine kuantum sıçraması deniyor.
Bırakın elle tutulan bir maddeyi, atomun bile kuantum sıçraması yok. Sadece temel parçacıklar.
Koca bir insan gövdesi ile ne bağlantısı var?
Not: Kuantum sıçraması ile Einstein arasında da hiç bin bağlantı, çalışma, vb yok.
Fazla hayal gücü ile fizik karışmış gibi...
kadirhan7235
başıma gelen şeyin ne olduğunu çok merak ediyorum farklı farklı söylenen var bunun sonucuna nasıl varabilirim yani başıma gelen olay tam olarak ne olabilir ?en büyük neticesi korkularımın kaybolması büyük çoğunluğu..
bilal-dincer1399
yaşadığın şeyin adı farkındalık.Fiziksel değil Psikolojik bir durum olduğu kanaatindeyim. Korkularımız sadece içimizde bir yerde saklı olan basit bir önyargıdan kaynaklanıyor genelde. Üzerine düşününce çoğu korku anlamsızdır ve farkındalık sağlandığı zaman da yokolur.
muzaffer-erdem5978
:)
üstünü iyi örtersen bişi olmaz.
kadirhan7235
farkındalığım zaten normaldede yüksekti ama sanki herşey 0 dan başlamış gibi..
meral-t8450
Bu yaşadığınız deneyimden sonra ne değişti hayatınızda bilincinizde ? Oldukça çok zaman geçmiş üstünden ama merak ediyorum çünkü bende yaşadım bu yaşadığınızı...