metehan-ozdemir2500
Zamanda yolculuk mümkün olsaydı, gelecekten birileri şu ana kadar günümüze gelemez miydi ?
rick-sanchez2523
Zamanda yolculuk her ne kadar bilimkurgu gibi gözüksede mümkün olabilir farklı bilmediğimiz bir teknoloji bunu mümkün kılıyor olabilir en azından zaman yolculuğunu engelleyen bir yasa yok
olabilir ama belki bizimle iletişim kuramayıp sadece olayları izliyordur veya belki bizim bulunduğumuz farklı bir zamandaki paralel evrendedir kim bilir belki tarihi bir olayı değiştirmiş fakat bu farklı bir zaman çizgisinde devam ediyordur bilindiği gibi çok fazla teori ve fikirler var ama hala muamma bir olay zaman yolculuğu.. gelecekten birilerinin gelmemesi zaman yolculuğunun mümkün olmadığını veya imkansız olduğunu göstermez bu önyargı ortadan kalkmalı.
metehan-ozdemir2500
Benim fikrim şu; eğer mümkün olsaydı mutlaka ama mutlaka önümüzde asırlar var, mutlaka birileri günümüze gelirdi. Dediğiniz gibi bunun tek bir mantıklı yolu var, o da paralel evren. Belki bundan 100 sene sonra, belki 10 sene sonra zaman yolculuğu mümkün olacak fakat -benim görüşüm- kesinlikle gittiğimiz yer ve zaman paralel evrende olacak.
ahmet-yilmaz2230
Zaman yolculuğu entropi yasasına aykırıdır, yani mümkün değil.
ismet-sahan7499
Kuantum mekaniğine göre şuana kadar kullanılan fizik kuralları yok olduğu için mümkün olabilir.
ismet-sahan7499
Kuantum mekaniğine göre şuana kadar kullanılan fizik kuralları yok olduğu için mümkün olabilir.
ismet-sahan7499
ismet-sahan7499
ismet-sahan7499
ağzı ve birde çıkış noktası olan tünel gibidir bükeley uzay zamanında bir ara geçit olarak düşünebilirsin ama solucan delikleri çok küçük boyuttır bunlar tespit edilip yeteri kadar enerji verildiğinde geçiş yapılacak kadar büyük olabilir belki de o tünelden geçerek zamanın herhangi bir bölümüne geçiş yapılabilir.
ismet-sahan7499
Solucan deliklerini düşün solucan delikleri ağzı ve birde çıkış noktası olan tünel gibidir bükülen uzay zamanında bir ara geçit olarak düşünebilirsin ama solucan delikleri çok küçük boyuttır bunlar tespit edilip yeteri kadar enerji verildiğinde geçiş yapılacak kadar büyük olabilir belki de o tünelden geçerek zamanın herhangi bir bölümüne geçiş yapılabilir.