burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Bilinç çok farklı bir kavramı ifade ediyor benim için. Bence ruh ve akıl sorgulamalarından öncesinde olmalı, bilinç kavramı...
Aksi halde insanoğlu, faretmediği ya da düşünmediği şeyleri sorgulamaya da başlayamazdı.
burtay-mutlu-shibumi-tr6061
Bilinç çok farklı bir kavramı ifade ediyor benim için. Bence ruh ve akıl sorgulamalarından öncesinde olmalı, bilinç kavramı...
Aksi halde insanoğlu, farketmediği ya da düşünmediği şeyleri sorgulamaya da başlayamazdı.
umut-bulut8927
Bu soruyu neden sorduğunuzu az çok algılayabiliyorum bende aynı sorunun cevabını arıyorum kendimde.Size kişisel yaklaşımımı deneyimlerim ve edindiğim bilgiler nezdinde aktarayım en azından farklı bir bakış açısı edinmenize sebep olsun.Öncelikle Akıl ve ruhun genel anlamlarına bakmak lazım.Ruh=sezgisel,duyusal,içsel bilgi,soyut kavramların ana odağı-noktası ve ya
umut-bulut8927
Bu soruyu neden sorduğunuzu az çok algılayabiliyorum bende aynı sorunun cevabını arıyorum kendimde.Size kişisel yaklaşımımı deneyimlerim ve edindiğim bilgiler nezdinde aktarayım en azından farklı bir bakış açısı edinmenize sebep olsun.Öncelikle Akıl ve ruhun genel anlamlarına bakmak lazım.Ruh=sezgisel,duyusal,içsel bilgi,soyut kavramların ana odağı-noktası ve ya yaşamın kaynağı olan öz.