• + / - oylama sistemi ne işe yarıyor?

Konuların yanındaki oklarla kullanılan + /- sistemi şu an ki durumuyla anlamını ve faydasını yitirmiş durumda... Özellikle farklı düşünceleri ve gerçek meslek fizikçilerini arada hedef aldığı görülüyor. (Kimsenin haftanın en iyisi olmayı umursadığını görmüyorum...) Herkes tek tip, tek şekilde düşünürse ve düşünce ifade ederse, fizik yapılacağı mı zannediliyor? Bu yaklaşım, yönetimlerin çok sevdiği ve takdir ettiği, "düşünme-itaat et" kültürüne uygun yobazca bir yaklaşım. Ve arazmıda bazı provakatif yobaz arkadaşlarımız var. Her halde buradaki beyinlerin, farklı düşünmelerine bile tahammül edemeyen bir zihniyetin temsilcileri. Önerim; Yapılan yorumların yanında, hoşlanan ve hoşlanmayanların, profil isim bilgilerinin de yer alması (minik bir pop up penceresi içinde) faydalı olacaktır.
Kişilerin hoşlanıp hoşlanmadığını belirten bu kısım, amacı dışına çıkmış durumda. Okuyuculara tek tip düşünce ve yaklaşımı doğru olarak kabul ettirmeye çalışıyor. Tek tip düşünmeye karşıyım. Hele bu dönemde... Arada mesleği fizik olanların bile kafalarına yatmayan açıklamalarından dolayı olumsuzluyorlar. Bu düşünce onaylama-red etme sisteminin yanına, kişi profil isimlerinin eklenmesi faydalı olacaktır.
Kişilerin hoşlanıp hoşlanmadığını belirten bu kısım, amacı dışına çıkmış durumda. Bazı katılımcılar diğer okuyuculara, tek tip düşünce ve yaklaşımı doğru olarak kabul ettirmeye çalışıyor. Tek tip düşünmeye karşıyım. Hele bu dönemde... Arada mesleği fizik olanların bile kafalarına yatmayan açıklamalarından dolayı olumsuzluyorlar. Bu düşünce onaylama-red etme sisteminin yanına, kişi profil isimlerinin eklenmesi faydalı olacaktır.
Fizikist yöneticileri. "Hiç kimseyle tartışmaz" doğru bir soru sormuş. Ben kendi adıma şimdiye kadar şikayetçi olmadım ama eksilenen ve ismi tabloda olmayanlara sistem mail göndermiyor sanırım. Çünkü bana sistem mail gönderip cevap verildiğini bildirmiyor. En azından bunu düzeltirseniz sevinirim. Ayrıca; Sistem bariz hakaret ve küfürleri engelliyor diye biliyorum. "Necminin Babası" profil ismini kullanan kişi bana resmen küfür etmiş oluyor. Kullandığı sessiz harflerle sistemi aldatıp hakaret ve küfürler ediyor. İlk kez yazan biri olarak benimle ne alıp veremediği olduğunu bilmiyorum. Ama bu platformun seviyesinin bu kadar aşağıya çekilmesi kabul edilemez. Haftanın en iyileri tablosunda hala profili duruyor. Bu tür şeylerin kontrol edilmesi gerekir en azından. Bu kişinin üyeliğini sonlandırmanızı ve erişimini engellemenizi talep ediyorum... Bu tür seviyesizlikleri dava konusu yapmak istemem. Ama yarın itibarıyla ilişkisi kesilmez, profili tablodan kaldırılmazsa ben kendi üyeliğimi sonlandıracak ve şimdiye kadar tüm yazdıklarımı sileceğim. Böyle bir seviyesizliğe buradaki hiç kimsenin de onay vereceğini sanmıyorum. Saygılarımla...
Necmi , oğlum böyle şeyler baba ve oğul arasında olur niye milleti karıştırıyorsun şrfsz Allah seni alsın
Necmi , oğlum böyle şeyler baba ve oğul arasında olur niye milleti karıştırıyorsun Allah seni alsın hayırsız evlat
Necmi , oğlum böyle şeyler baba ve oğul arasında olur niye milleti karıştırıyorsun Allah seni alsın hayrsız evlat
Necmi , oğlum böyle şeyler baba ve oğul arasında olur niye milleti karıştırıyorsun adam ol mk ipnesi
Necmi , oğlum böyle şeyler baba ve oğul arasında olur niye milleti karıştırıyorsun amıq ipnesi
Bir Yanıt Yaz...