trollkopek21hg4339
Uzayın sonu sizce varmıdır ? varsa arkasında ne var ?
kemal-bay-hickimse7261
Uzay evren içerisinde bulunan gök cisimlerin, yıldızların, gezegenlerin vs vs gibi kütleleşmiş enerjilerin arasında bulunan vakum alanı demektir. Yani uzay, evrenin iç kaplaması durumunda. Evren uzayı içerisine alır ama yine de evrenin arkasında ne var gibi bir soru fiziken sorulabilir miydi ? ya da mantıklı bir cevap verilebilir miydi bilmiyorum.
alangua1861
demir elemtinin icindeki bir elektron icin demirin disindaki dunyayi tanimlamasi pek mumkun gorunmemekteyse bizlerde bir maddenin icindeyiz ve maddenin disini tanimlamamiz imkansiz. bizler aslinda yokuzda bilgi birikimi aktariyoruz sadece
ben8770
Evren kendi içinde bir bumerang gibidir. Her olgunun farklı bir şekilde de olsa dönüşü olur.Sonsuzluk elbette var ama bu evren için olduğunu düşünmüyorum. Kainat dediğimizde neden sadece uzaydaki galaksileri ve cisimleri algılıyoruz? Uzayın ötesinde uzayı da içinde kapsayan gerçek bir sonsuzluk neden olmasın.Uzay algılayamayacağımız kadar büyük fakat bu gerçek bir büyüklükmü ?Uzay karanlık hologramlarıyla bi şeylerin üstünü örtüyor olabilir. Acaba uzaydaki derin boşluk yada karanlık evrenin bize bir oyunu olabilir mi?
boran-kadir4569
Bence var
Dışında olan şeyi duyularımızla algılayamayız