fatih-kahveci7912
Arkadaşlar TM ciyim ancak fiziği oldukça ilgim var. Zaman yolculuğu türü filmlere bayılıyorum, araştırmalar yapıyorum ancak her zaman anlayamıyorum. Fizik başlangıcı olarak kitap, belgesel vs öneri?
naz-yilmaz5778
Stephen Hawking- Büyük Tasarım (Kitap)
naz-yilmaz5778
Evrenin Zarafeti- Brain Greene (Kitap)
naz-yilmaz5778
Film değilde Kuantum fiziği hakkında belgeseller ve makaleler okuyabilirsin (Takip edebileceğin bilim insanı önerisi: Mete Atatüre)
ismail-celik3783
Bunlar biraz ağır kitaplar ilk defa fiziğe giriş için şunlar tavsiye edilebilirİ
ismail-celik3783
Bunlar biraz ağır kitaplar ilk defa fiziğe giriş için şunlar tavsiye edilebilir
ismail-celik3783
Bunlar biraz ağır kitaplar ilk defa fiziğe giriş için şunlar tavsiye edilebilir
ismail-celik3783
Bunlar biraz ağır kitaplar, başlangıç olarak şu kitaplar okunabilir; Oyunun kurallarını fizik söyler (eren veysel), 101 soruda kuantum (kenneth ford), büyük fizikçiler (biyografiler) (ioan james), ilk üç dakika (weinberg), bilim aslında eğlencelidir, galilenin buyruğu (edmund bolles) bu liste uzar da uzat giriş için bunlar idealdir, başarılar.
batikan-muratgul5666
Eğer , teorik fizikten başlamak istiyorsan. Hawkingin raportajları , gerçi konuşamıyor ama bilgilerini aktarabiliyor. Onun sunduğu kitaplar , Ve belgesel olarak bulduğun herşey her bilgi önemlidir !
erkut-dindar4269
yeni başlayanlar içinizafiyet ve kuantum fiziği hem basit şekilde açıklamış hem de biraz eğlence var yani içinde karikatürler var
kadir7171
Cosmos: A SpaceTime Odyssey Adlı belgesel hem izlemesi çok zevkli hem de oldukça öğretici bundan başla derim bunda da merak ettiğin oldukça konu olucaktır not alırsın istediklerini araştırır kapsamlı öğrenirsin.