batikan-muratgul5666
Beyler ve bayanlar Yaşım 15 - 16 fizikle alakam çok büyük son 2
Yıldır çift yarık deneyiyle uğraşıyorum . Birçok nedeni cıktı . Einsteinin amacı bu 2 şeyi aynı çatı altinda matematiksel ifade etmek
murat-kaya6889
kusura bakmayın batıkan bey . sadece merak ettiğim için soruyorum . bir çok farklı başlık altında sizin yazılarınızı gördüm ve okudum güzel fikirleriniz var . ancak fikirlerinizi insanlar anlayamıyor ve size sürekli imla kurallarına daha fazla uymanız gerektiğini söylüyorlar . ama sizin sorununuz imla kurullarını yanlış kullanmak değil . sanki türkçeyi bilmiyorsunuz ve yazılarınızı başka bir dilde yazıp , Google Translate ile türkçeye çeviri yapıyorsunuz .
sadik-korkmaz8618
sanırım kendini bilgili gösterme çabaları :)
murat-kaya6889
Yok ben batikan arkadasin oyle bi ugras icinde oldugunu dusunmuyorum . gercekten merak etmistim . belkide yurtdisinda buyumustur yada baska bir sebebi vardir .
murat-kaya6889
Dedigim gibi bir cok yazisini okudum. Gercekten farkli fikirlere sahip .
emirhan-akkaya8265
Merhaba! Ben Batıkan'ın okuldaki sıra arkadaşıyım. Dediğiniz gibi Batıkan'ın imla hataları var. Evet, gerçekten değişik ve güzel fikirleri var. Bu fikirlerini sık sık benimle paylaşır, beraber tartışırız. Bu arada Batıkan hızlı yazdığı için imla kurallarına dikkat etmiyor. Google Translate değil yani.