muzaffer-erdem5978
Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
muzaffer-erdem5978
Son iki tanesinin dışında , tamamının emperyalist batılı bilim adamları tarafından dünyaya servis edilip tüm ; geri kalan orta ve geri kalmış ülke bilim insanlarının bunların dışında bir şey tartışmadığı ve bilimsel anlamda üretim kabızlığı yaşamasına neden olan ,son iki tanesine bir şey uyduramadıkları için tarifi olmayan bu deyimlere , mevcut bilim adamlarımızın kendilerince bir şeyler eklemesini bekliyorum.
Her halde fazla bir şey istememişimdir.
Saygılarımla...
Muzaffer Erdem
muzaffer-erdem5978
Değerli arkadaşlar ;
Yapacağınız açıklamalar sizin kendi fikriniz olsun.
Joni'nin ,Toni'nin Antonyo'nun, Marcos'un yazdıklarını alıp buraya yapıştırmayın.
Bu yazdıklarınızla akademik kariyer almıyacağınız için rahat olun , ne biliyorsanız onu yazın.
Ben hiç bir yazıya cevap vermeyeceğim için de bana soru sormazsanız sevinirim.
Tekrar saygılarımı sunarım...
Muzaffer Erdem
kutsal-bilge1490
Evet, Evet... Bunların yerine Muzaffer Erdem'in yazdıklarını yapıştırın. Yüce bilim insanı... Neredeyse Türk Bilimini tek başına ayağa kaldıracak fikirler...
Soru sormayın, kızıyor. Eski yazdıklarına bakın...
Ah Muzaffer Ah... Ülke bilimi neden bu hale geldi, sayende daha iyi anlıyoruz. Teşekkür ederiz.
Not: Aynen; Saygılarımla
mimiuzay7956
Sana tek bir cevap verebilirim.Bilim evrenseldir ve tüm insanlığı ilgilendirir o yüzden lütfen ortaya atilan fikirleri kücümseme elbette kendi akil süzgecinden gecirebilir hatta birikimin varsa cürütebilirsin de ama varsayilan seylerin onlari one suren insanlari asagilayip yada dini dili irki gibi seyleriyle ilgilenme lütfen en nihayetinde hepmiz dünyaliyiz..